Ako ste raspoloženi za novi manikir i uživanje u svom najdražem kozmetičkom salonu, imamo predloge koji će vas oduševiti. Sigurni smo da i vi često imate problem sa izborom oblika i boje noktiju, pa, kao i svaki minimalista, birate neutralne i kratke nokte, ali mi vam ovom prilikom predstavljamo predloge nakon kojih ćete konačno, makar malo, izaći iz zone komfora.

Ovo su predlozi za prolećni manikir koji će vas inspirisati!

Duža forma + frenč koji stoji svima

Često možemo da čujemo da devojke izbegavaju dužu formu noktiju i ovalni oblik jer ne vole svoje prste, ali bi bilo dobro da baš ovog proleća probate sa dužim noktima i frenčom, jer to znači da ćete konačno naučiti da volite svoje prste, jer će doživeti potpuno novu dimenziju. Frenč je proverena stvar i sa njim ne možete da pogrešite o kakvom god obliku da se radi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели •ɴᴀɪʟ ᴛᴇᴄʜ• (@_leonanails)

Pročitajte i ovo: Savršen izbor za minimaliste – evo šta je lip gloss manikir

Badem je najpopularniji oblik, a u kraćoj formi se posebno izdvaja

Ovo je oblik koji ste sigurno do sada birali mnogo puta, ali će i ovo sezone osvojiti vaša srca, jer uz njega dolazi i mlečnobela ili nežnoroze boja, koje će imati posebno mesto na policama u kozmetičkim salonima jer će se svakodnevno koristiti. One su baza, preko koje se često radi nail art ili stavljaju cirkoni.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MODA SON DURUM (@modasondurum)

Peachy nails

Narandžasta boja je godinama popularna u nail artu, a nova tehnika šaranja često se radi u kombinaciji sa njom ili nekom bojom u plavoj nijansi. Kao što smo već naveli, baza je upravo nežnoroze boja, a linije i druge oblike možete da radite kako god želite! Ako ste ljubitelj ovog tipa arta, predlažemo da vam nokti budu kraći.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели peachi nails (@peachinails)

Proleće + cveće i umetnički rad na noktima

Na mrežama je sve više onih koji pokazuju svoje umetničke radove na noktima, crteži koji ostavljaju bez daha – ali za koje je potrebno izdvojiti nešto više vremena od klasičnog manikira. Možda ste upravo osoba koja želi da zakorači u proleće u odgovarajućem maniru, pa njegove vesnike nosite čak i na noktima. Ipak, ako vam se čini preterano, uvek možete da izaberete dva ili tri nokta na kojima će vaša manikirka iskazati svoj talenat za crtanje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lindsey Cunningham (@lindseysbeautylounge1)

Uvek je vreme za ljubav!

Ovaj neobičan način iscrtavanja frenča u obliku srca je tu da još jednom pokaže da ljubav pokreće sve! Izaberite duže nokte i boje koje inače ne kombinujete, jer je pravo vreme da zavolite roze i crvenu kombinaciju. Ovaj predlog ostavljamo za sve vas koji ste ga izbegli 14. februara!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Samantha 🌹 (@samrosenails)

Animal print

Ako volite duge nokte, prolećne boje i animal print, onda su na sledećoj fotografiji nokti koje ćete uraditi prvom prilikom – dugi nokti koji idu u blagi špic, nežnozelena, lila i animal print koji retko koga ostavlja ravnodušnim. Na skali od 1 do 10, ovi nokti su 11!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Wendy (@mydumbnails)

Pročitajte i ovo: Trendovi u manikiru dolaze i odlaze, ali ove boje su bezvremenske

Naslovna fotografija: instagram.com/lindseysbeautylounge1

Dragana Stojanović

Comments