Ne postoji ništa što bi izgledalo tako sveže kao novi manikir – posebno početkom proleća kada počnu da se pojavljuju svetlije nijanse lakova. Posle meseci dubljih i tamnijih nijansi koje su odgovarale tmurnim zimskim danima, vreme je da istaknemo koji primeri prolećnih manikira će biti svuda po društvenim mrežama, a pojedini od njih su već i krenuli da se pojavljuju.

Od svetlozelene boje koja nas podseća na svežu prolećnu travu nakon snega, do svetlucave ružičaste boje zbog koje želimo da naručimo koktel na plaži, prolećne boje noktiju su tu da nam pomognu da proslavimo toplije dane pred nama. Recite zbogom tmurnim sumornim zimskim tonovima i pozdravite novu ponudu svetlih i pastelnih tonova za proleće 2023.

Evo koji prolećni manikiri za 2023. će biti aktuelni

Prava prolećna – limeta

Prošle godine smo videli kako svetla, neonska zelena postaje sve popularnija, ali 2023. nijansa zelene koju svuda vidimo je mekša, sa “mirisom” citrusa. Ova nijansa limete privlači mnogo pogleda, zbog čega je naš izbor broj 1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by essie (@essie)

Hello, nude – uvek favorit

Clean girl estetika i dalje je na snazi, a ovaj jedva uglačani manikir je upravo ono što vam treba kako biste zaokružili svoj izgled tokom proleća. Iako nije jedna od prolećnih boja za nokte koje biste očekivali, podjednako je sveža.

Prolećni manikiri za 2023: Tropska ružičasta boja

Ružičasta nikada neće izaći iz mode, posebno na noktima, ali ova verzija u stilu tropskog grejpfruta je najbolji način da je nosite ovog proleća. Ova zabavna nijansa je dobrodošla promena od one klasične ružičaste, ali je jednako smela i ide uz svaki kupaći kostim koji spakujete za odmor.

Lila manikir – savršen za proleće

Složićete se da su pastelne boje znak da je proleće tu, a sa tim i plavo nebo. Iz tog razloga nam se dopada ova meka nijansa plave sa primesama jorgovana, posebno kad su sve nijanse plave trenutno u trendu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by essie (@essie)

Pročitajte i ovo: Trendovi u manikiru dolaze i odlaze, ali ove boje su bezvremenske

Lavanda manikir

Lavanda je malo tamnija od tradicionalnog prolećnog pastela, a ipak je meka, što je čini privlačnom nijansom bez obzira gde vas prolećni raspust odvede.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oksana (@oksanamishtak)

Kobaltna plava boja

Hrabar izbor među mekšim nijansama proleća je ova kobalt-plava, ali verujte, ova nijansa plave je apsolutno svuda upravo sada nakon što se pojavila na revijama za proleće 2023.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucero ✨ (@calpolish)

Doručak kod Tifanija rezedo

Ova razigrana nijansa rezedo je jedna od naših omiljenih za ovu sezonu zbog svoje svestranosti – što znači da će izgledati jednako dobro sa vašom odećom za branč kao i sa vašim stajlingom za večeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Prolećni manikiri za 2023 – mandarina

Mandarina je ove godine imala svoj momenat na pistama za prolećnu modu, i tu se ne zaustavlja. Ova nijansa narandžaste daje „sočan i svetao“ izgled, ​​i baš zato je volimo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olive & June (@oliveandjune)

Pastelnožuti manikir

Ne možemo da odlučimo na šta nas ova nijansa više podseća: na kolač od limuna sa glazurom, vreme Uskrsa ili sunčan dan na početku prolećne sezone. U svakom slučaju, ovo je obavezna nijansa za proleće.

Pročitajte i ovo: Inspirativni predlozi za prolećni manikir – minimalizam ili animal print?

Naslovna fotografija: instagram.com/oksanamishtak

Comments