5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Kada pomislite na seksi devojku iz sedamdesetih godina, zar se ne setite Džeki iz serije “Vesele sedamdesete” u uskim kapri pantalonama visokog struka i štiklicama, kako mami poglede? Devojke koje su želele da se ugledaju na nju imaju priliku da to urade i budu u trendu ove sezone, jer su ”kapri” ponovo tu. Dizajneri su ih koristili kako u zavodljivim kombinacijama, tako i za casual ili rock glam stil. Visoki struk je bio njihov zaštitni znak ali danas su ih kreatori modernizovali, koristeći se naglašavanjem struka, različitim materijalima i ukrasima.

Najveći deo Moschino kolekcije je u mornarskim tonovima pa su i kapri pantalone takve. Teget, bele, crvene, visokog naglašenog struka, ali tu su i žute, šarene, tufnaste, štraftaste. Elie Saab u svojoj elegantnoj kolekciji pastelnih boja našao je mesta i za ovaj prolećni trend. Shodno kolekciji predstavio je kapri pantalone visokog struka naglašenog velikom mašnom iste boje, lakih materijala. Gucci kolekcija sa sobom je ponela proleće, s obzirom na jarke boje kojima nas je obasjala. Neizostavne kaprice bile su istih boja, visokog struka, i uglavnom sa zlatnim pojasem. Do članka, uz štikle i odgovarajući gornji deo su pun pogodak. Roze i bele podvijene pantalonice niskog struka, sa kaišem i ponekim šlicem pri dnu nogavica upotpunile su casual kolekciju Isabel Marant. Cela kolekcija Jean Paul Gaultier-a šarena je i živopisna. Tri-četvrt ili do članka, šarene, jednobojne, farmerke, u kompletu sa gornjim delom, opčinile su i ovog dizajnera. Balmain je kapri pantalonice predstavio u potpuno drugačijem svetlu i napravio pravi bum. Kako je cela kolekcija u glam rock pravcu i one su. Kožne, iscepane, izbeljene, šarene, podvijene, šljokičave, sa kaiševima i rajsfešlusima. Definitivno inspirativne.


Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Coco Chanel joj je do sada rekla najviše korisnih stvari.

Editors choice