10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Kada pomislite na seksi devojku iz sedamdesetih godina, zar se ne setite Džeki iz serije “Vesele sedamdesete” u uskim kapri pantalonama visokog struka i štiklicama, kako mami poglede? Devojke koje su želele da se ugledaju na nju imaju priliku da to urade i budu u trendu ove sezone, jer su ”kapri” ponovo tu. Dizajneri su ih koristili kako u zavodljivim kombinacijama, tako i za casual ili rock glam stil. Visoki struk je bio njihov zaštitni znak ali danas su ih kreatori modernizovali, koristeći se naglašavanjem struka, različitim materijalima i ukrasima.

Najveći deo Moschino kolekcije je u mornarskim tonovima pa su i kapri pantalone takve. Teget, bele, crvene, visokog naglašenog struka, ali tu su i žute, šarene, tufnaste, štraftaste. Elie Saab u svojoj elegantnoj kolekciji pastelnih boja našao je mesta i za ovaj prolećni trend. Shodno kolekciji predstavio je kapri pantalone visokog struka naglašenog velikom mašnom iste boje, lakih materijala. Gucci kolekcija sa sobom je ponela proleće, s obzirom na jarke boje kojima nas je obasjala. Neizostavne kaprice bile su istih boja, visokog struka, i uglavnom sa zlatnim pojasem. Do članka, uz štikle i odgovarajući gornji deo su pun pogodak. Roze i bele podvijene pantalonice niskog struka, sa kaišem i ponekim šlicem pri dnu nogavica upotpunile su casual kolekciju Isabel Marant. Cela kolekcija Jean Paul Gaultier-a šarena je i živopisna. Tri-četvrt ili do članka, šarene, jednobojne, farmerke, u kompletu sa gornjim delom, opčinile su i ovog dizajnera. Balmain je kapri pantalonice predstavio u potpuno drugačijem svetlu i napravio pravi bum. Kako je cela kolekcija u glam rock pravcu i one su. Kožne, iscepane, izbeljene, šarene, podvijene, šljokičave, sa kaiševima i rajsfešlusima. Definitivno inspirativne.


Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Coco Chanel joj je do sada rekla najviše korisnih stvari.

Editors choice