Otkako smo upoznali Kristen Stjuart kao Belu u “Twilight” franšizi, pokušala je da se oslobodi slike smotane ali hrabre tinejdžerke, kakvom je pamtimo u ovoj sagi. Prihvatala je razne uloge i donosila zanimljive glumačke izbore poput indi filma “Personal Shopper.” Ovakve projekte balansirala je sa učestvovanjem u visokobudžetnim holivudskim projektima kao što je film “Charlie’s Angels, pokazujući da je jedna od najhrabrijih mladih američkih glumica. Sada možemo da je vidimo u još jednom glumačkom izazovu – glumeći princezu Dajanu. 

Prošle godine je portal “Deadline” objavio vest koja najavljuje njenu ulogu u filmu “Spenser”, u režiji Čileanca Pabla Larena. Za scenario je zadužen Stiven Najt, kreator serije “Peaky blinders”. Film je smešten u početak devedesetih godina u Sandrigremu, a reč je o trenutku kad je Dajana shvatila da njen brak ne funkcioniše i prelomila. Ispričaće nam kako je uspela da skupi hrabrosti da skine tijaru i da se vrati ženi koja je bila pre nego što je upoznala Čarlsa.

Verenički prsten Lejdi Di

Posle prve promotivne slike koju smo imali prilike da vidimo, produkcija je objavila još jednu sliku na kojoj možemo da vidimo tridesetogodišnju glumicu u ulozi princeze Dajane. Ona nosi njen poznati verenički prsten od dijamanata i safira koji joj je Čarls poklonio 1981. godine. On je napravljen po ugledu na broš koji je princ Albert poklonio kraljici Viktoriji 1840. godine kao venčani dar. Broš je u obliku bele rade, sa safirom kao centralnim draguljem, okruženim manjim dijamantima kao laticama. Prsten sa slike se trenutno nalazi na ruci vojvotkinje od Kembridža, Kejt Midlton, kojim je zaprosio Dajanin sin, princ Vilijam.

Glumica na slici nosi crveno-zeleni karirani blejzer ispod kojeg je obukla belu rolku. Ovaj autfit inspirisan je kompletom koji je princeza Dajana nosila tokom posete Portsmutu, iz Šanelove kolekcije jesen/zima 1988/89. Sličnost glumice sa pokojnom princezom je neverovatna, a uspela je da “skine” čak i Dajaninu famoznu pozu u kojoj naginje glavu.

Pored ove slike, holivudski mediji su objavili i vest da će njenog supruga, princa Čarlsa, glumiti engleski glumac, Džek Farting.

Comments