Selena Gomez ne prestaje da nas oduševljava! Sa svojom produkcijskom kućom July Moon, i u saradnji sa Univision kompanijom, tokom sledeće godine Selena Gomez će raditi na svom prvom projektu na španskom jeziku. Glumica, pevačica i aktivistkinja polako ali sigurno osvaja naše male ekrane. Tokom ove godine imali smo priliku da je gledamo u seriji Only Murders in the Building u kojoj je igrala rame uz rame sa komedijašima uz koje su odrasle generacije – Stevom Martinom i Martinom Shortom. Nakon što joj je uloga Mabel Mora obezbedila Emmy nominaciju, Selena nastavlja da radi na velikim projektima. O čemu je reč možete pročitati u nastavku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Prethodni projekti

Posao producenta Seleni Gomez nije stran. Svi smo s pažnjom ispratili četiri sezone serije “13 Reasons Why” ne znajući da je Selena Gomez stajala čvrsto iza ovog projekta. Nakon što je pročitala knjigu američkog pisca Jaya Ashera, Gomez je svim svojim bićem verovala u priču Hane Baker i uspela da je pretoči u jedno od najpopularnijih serija Netflix streaming servisa. Zbog toga ne postoji ni najmanja sumnja u nama da će sledeći njen produkcijski poduhvat biti jednako genijalan.

Latinoamerička krv

Iako je odrasla u Texasu i odmalena govorila samo engleski Gomez se nije stidela svog latino porekla. Tokom svojih dana na Disney kanalu snimala je prerade pesama legendarne pevačice tejano muzike Selene Quintanilla, dok je prošle godine izbacila kompletan album na španskom jeziku. Revelación je bio nominovan za ovogodišnji Grammy za najbolji album na jeziku koji nije engleski. Ova mlada žena briljira u svemu što radi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Comments