Britney Spears, jedna od najistaknutijih pop ikona današnjice, odlučila je da otvori dušu u dugoočekivanim memoarima The Woman in Me, te da napokon podeli priču o svom životu – autentično i bez cenzure.

U knjizi koja će se naći u prodaji od 24. oktobra 2023. godine, Spears je sa čitaocima podelila do sada za javnost nepoznatu, bolnu intimnu priču o svojoj odluci da prekine trudnoću tokom romantične veze sa kolegom Justinom Timberlakeom, koja je trajala od 1999. do 2002. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

Prvi uvid u memoare Britney Spears

Prekid neočekivane trudnoće i ispovest o Justinu Timberlakeu

U intervjuu za People magazine, koji je ujedno njena prva naslovna strana nakon pet godina, 41-godišnja pevačica opisuje neočekivanu trudnoću kao iznenađenje, ali ne i kao tragediju. Uz duboke emocije, otkriva kako je volela Timberlakea i oduvek očekivala da će njih dvoje jednog dana osnovati porodicu. Međutim, u tom ključnom trenutku, par se suočio sa teškom odlukom, a Timberlake je bio sasvim siguran da nije spreman za očinstvo u tom trenutku.

Spears je iznela bolnu istinu o događaju iz 2000. (kada je imala 19 godina), a iako je odluka da prekine trudnoću bila zajednička, nije bila jednostavna za pevačicu. Globalna muzička senzacija je čitav proces opisala kao jedno od najtežih iskustava u životu, ostavljajući čitaoce da osete dubinu njenih emotivnih borbi i komplikovanih životnih dilema u tinejdžerskom dobu.

“Justin definitivno nije bio srećan u vezi trudnoće. Rekao je da nismo spremni da imamo bebu i da smo suviše mladi”, objasnila je pevačica.

“Ne znam da li je to bila ispravna odluka. Da sam se samo ja pitala, to nikada ne bih uradila. Ali ipak, Justin je bio i te kako siguran da nije želeo da postane otac”, dodala je.

Takođe, fanovi spekulišu da je pevačicina poznata balada Everytime sadržala reference o iskustvu abortusa, gde u jednoj od scena muzičkog spota Britney u porodilištu posmatra ženu koja se upravo porodila.

Nakon raskida sa Timberlakeom, Spears je kasnije postala majka dva sina, Seana Prestona i Jaydena Jamesa – sa svojim drugim suprugom Kevinom Federlineom. Knjiga obećava da će otkriti najvažnija iskustva u životu pop princeze, ali i mnoge neispričane detalje o njenoj hrabroj borbi za slobodu tokom 13-godišnjeg nametnutog starateljstva.

Nakon više od decenije medijske kontrole i pravnih agonija, Britney Spears napokon smelo stoji pred svetom, deleći svoju istinu bez ikakvih filtera i ograničenja. Očekuje se da će njeni memoari postati važan dokument koji će privući pažnju čitavog sveta, dajući uvid u zloupotrebu starateljstva u Sjedinjenim Američkim Državama i istovremeno ističući važnost ženske slobode i ženskog iskustva.

Pročitajte i ovo: Uskoro nas očekuju memoari Britney Spears: Šuška se da ni Justin Timberlake neće biti pošteđen

Naslovna fotografija: pinterest.com/thesun.co.uk

Milica Nešić

Comments