Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Brisel je najveći i glavni grad Belgije. Ovo je grad kontrasta u kojem je sve moguće. Dok ste u Briselu morate probati njihovo pivo ali i posetiti lokalna mesta kako biste osetili pravi duh ovog grada. Ako vas put nanese u Brisel, pogledajte koja mesta obavezno morate posetiti.

Brisel Putovanje: Pet mesta koje morate posetiti u Briselu

Možda niste znali ali Briselje poznat po svojoj istoriji humora. Postoji dosta  muzeja u kojima se prikazuju različita dela iz oblasti komedije kao što su stripovi. A jedan od najpoznatijih muzeja je The Belgian Comic Strip Centre. Najbolji način da upoznate koliko je humor prisutan u ovom gradu, jeste da obratite pažnju na murale koji su urađeni svuda po gradu.

Cafe Belaga– Ovo je jedno od najpoznatijih mesta u Briselu. Ukoliko želite da se osetite kao domaćin onda morate svratiti u ovaj lokal. U njemu ćete osetiti praviučar Brisela. Nalazi se u centru grada i odličan je za kratke predahe od dugog razgledanja grada. Ali ovde možete svratiti i uveče kada se pušta odlučna muzika.

Dok ste u Briselu, ne smete prpoustiti da probate njihovo pivo. Moeder Lambic je pravo mesto za to. Ako  želite da idete na mesto koje je karakteristično za Belgijance, onda probajte ovaj bar. U njemu ćete moći da probate sve vrste piva, ali i da uživate u hrani.

7302998546 c14746d47a Putovanje: Pet mesta koje morate posetiti u Briselu

Ukoliko želite da okusite noćni život Brisela onda ne smete propustiti da odete u klub Madame Moustache. Klub sa velikim prostorom sa igrom i odličnim izborom pića. Ulaz se plaća oko 7 eura. U njemu se puštaju sve vrste muzike a nekada se organizuju i tematske večeri, Ovo je svakako mesto koje morate posetiti ukoliko želite da osetite noćni život Brisela.

Le Sablon je stara četvrt u srcu Brisela. U njoj se nalazi mnoštvo restorana, kafića, prodavnica. Iskoristite šetnju ovim delom odmora u Briselu.

Mirjana Radojević

Editors choice