Creed, jedna od najpoznatijih niche parfemskih kuća na svetu posvećena je stvaranju originalnih mirisnih kompozicija od odabranih sastojaka. Creed koristi retke, prirodne sastojke koji slave lepotu prirode. Ova kompozicija je kombinacija prestižnih i retkih esencija.

Od osnivanja, House of Creed je više od 260 godina krojio nove standarde kreativnosti i luksuza za svoje klijente. Legenda o brendu počinje 1760. godine kada je, od strane nove londonske krojačke radionice, par mirisnih kožnih rukavica, isporučen kralju Džordžu III.

Queen of Silk 75 ml Overheaad Queen of Silk vas poziva u svet elegancije: Trag senzualne privlačnosti koja pleni

 

Creed sa zadovoljstvom predstavlja najnoviji dodatak svojoj liniji mirisa pod nazivom Queen of Silk. Queen of Silk je oličenje raskošnog sjaja i eterične mekoće svile koja za sobom ostavlja trag senzualne privlačnosti koja pleni. Miris nežno obavija kožu poput dodira paučinaste mekoće, ali ostavlja zavodljiv trag trajne senzualnosti u vazduhu.

Queen of Silk Bottle angle 1 75ml Queen of Silk vas poziva u svet elegancije: Trag senzualne privlačnosti koja pleni

U dodiru sa kožom, ovaj parfem stvara novu energiju koja naprosto svetluca oko vas. Čarolija mirisa hipnotiše i zavodi, kao mirisni tepih isprepletanih sastojaka koji bude sećanja na daleke krajeve kroz koje je svila nekada putovala. Queen of Silk ispunjava prostor opojnim cvetovima i voćem kineskog osmantusa, javanskim pačulijem i tuberozom sa složenim notama kedra i agar drveta, obogaćena tinjajućom mekoćom madagaskarske vanile i bogatog ambera.

Moderno otelotvorenje ovog najstarijeg blaga, Queen of Silk je miris koji vas prenosi u neku novu dimenziju, reflektujući čaroliju privlačnosti i gracioznosti, harmoniju sofisticiranih nota, pozivajući vas u svet elegancije bez premca.

Hero Shot Scissor Logo Queen of Silk vas poziva u svet elegancije: Trag senzualne privlačnosti koja pleni

Sve niche mirise i premium skincare kozmetiku možete doživeti i osetiti u Belodore parfimerijama na njihovim lokacijama u Beogradu, a za više informacija posetite web shop i zapratite Belodore na Instagramu i FacebookuBelodore parfimerije možete da pronađete i u Zagrebu, Budimpešti, Podgorici, Porto Montenegru, Skoplju, Sofiji i Novom Pazaru.

Comments