LETO U GRADU? OVAKO MOŽEŠ DA PROVEDEŠ SVOJ SAVRŠENI DAN!

Priznajemo, očekivali smo više od ove godine, ali to nikako ne znači da treba da klonemo duhom i zaboravimo na dobar provod - gde god da smo. Predlažemo ti nekoliko načina da se odlično provedeš ovog leta, čak i ako ostaješ “zaglavljena” u gradu!

Leto u gradu nam sve više deluje kao sasvim realna opcija i plan koji je jedino moguće napraviti i realizovati. Kao večiti optimisti koji se zaista trude da u svemu vide nešto pozitivno, hrabro i staloženo smo se oprostili od mora i počeli da pravimo spisak stvari koje možemo da radimo kako bismo se svejedno dobro zabavili nakon posla i tokom vikenda, bez osećaja praznine da smo nešto propustili ili izgubili. Ukoliko si uz nas, evo kako možeš da provedeš svoj savršeni dan u gradu ovog leta!

LA DOLCE VITA

Italijani - sinonim za uživanje u životu! Za njih je hrana zadovoljsto, razgovor je umetnost, a život je samo život, koji treba živeti sada i ovde bez neke preterane filozofije ili komplikacije. Upravo zato se ugledamo na njih i prvi slobodan trenutak koristimo da se oslobodimo svih stega koje smo sami sebi nametnuli, da se opustimo, da kvalitetno provedemo vreme sa ljudima koji nam znače, radeći ono što nas ispunjava. Zato, uspori. Daj sebi vremena za sve što radiš kako bi to zaista doživela. Šetaj gradom i obraćaj pažnju na ono što se dešava oko tebe. Popij omiljenu kafu i pojedi omiljeni kolač uživajući u svakom zalogaju. Razgovaraj sa prijateljicom i zaista se udubi u ragovor, pokrenite teme o kojima do sada niste pričale. Fokusiraj se na kvalitet, pre nego na kvantitet i videćeš koliko će ti dan biti lepši i ispunjeniji, dok ćeš se ti osećati spokojnije i zadovoljnije.

A da li si znala da možeš da osvojiš jedan od simbola
italijanske kulture - čuvenu Vespu?

Rajićeva Shopping Center od 20. juna do 18. jula organizuje nagradnu igru “Nagrade su u Rajićevoj” i dodeljuje 3 x Piaggio Beverly, kao glavnu nagradu, i još mnogo odličnih dnevnih i vikend nagrada! Mehanizam učestvovanja je i više nego jednostavan - svako ko kupi bilo šta u minimalnom iznosu od 2.000,00 dinara u Rajićeva Shopping Centru i pošalje BI broj sa fiskalnog računa SMS-om na broj 4488, učestvuje u nagradnoj igri i može da osvoji neku od čak 59 nagrada!

Svakog dana na Rajićeva Instagram profilu biće objavljen IG Story sa potencijalnim dobitnicima među kojima se možeš naći i ti, zato, dođi do grada!

SHOPPING IS THE BEST CARDIO

Kliše ili ne, ali šoping zaista popravlja raspoloženje - naročito kada je uspešan! A ukoliko su i tebi dosadili #WorkFromHome autfiti, vreme je da osvežiš svoj garderober novim komadima i isprobaš nove trendove za leto. Chunky zlatne ogrlice, wrapper suknje, svilene marame sa printom, kardigani, polo majice, lepršave maksi haljine i perfektan par belog džinsa su samo neki od #musthave komada za leto koje preporučuju sve trendseterke. Uz to, šoping možeš učiniti još zanimljivijim tako što ćeš isprobati jedan od TikTok izazova - zatvori oči i ispruženom rukom prelazi duž rafova sa odećom, a kada tvoja šoping-pratnja kaže “stop” uzimaš komad do kog si stigla. Po istom principu možeš da formiraš celokupan stajling, i ko zna - možda ti se nešto od toga ozbiljno dopadne!

A za sve ljubitelje šopinga...

Rajićeva Shopping Center
je u sklopu nagradne igre “Nagrade su u Rajićevoj” obezbedila:

20 x Rajićeva Šoping kartica u iznosu od 5.000 RSD
(dnevne nagrade koje se izvlače od ponedeljka do petka)
4 x Rajićeva Šoping kartica u iznosu od 10.000 RSD
(vikend nagrade koje se izvlače subotom)
4 x Rajićeva Šoping kartica u iznosu od 10.000 RSD
(vikend nagrade koje se izvlače nedeljom).

Razlog više da baš u Rajićevoj odradiš svoj
omiljeni “kardio trening”!

PERFECT SUNSETS

Naš savršen dan definitivno isključuje gledanje na sat i u telefon, a uključuje dobro društvo, ukusnu klopu i prelepe zalaske sunca koje posmatramo sa mesta koje ima najbolji pogled na grad. Pogađaš, uputili smo se u Mama Shelter!

Rajićeva Shopping Center je tako u okviru nagradne igre “Nagrade su u Rajićevoj” obezbedila nagrade i za one prave hedoniste:

  • 20 x Kolač vaučer za Mama Shelter restoran
    (dnevne nagrade koje se izvlače od ponedeljka do petka),
  • 4 x Pizza vaučer za Mama Shelter restoran
    (vikend nagrade koje se izvlače subotom) i
  • 4 x Pizza vaučer za Mama Shelter restoran
    (vikend nagrade koje se izvlače nedeljom) - njam!

Provedi svoj savršeni dan u omiljenom društvu, na omiljenom mestu u gradu - jer nagrade su u Rajićevoj!