Rano proleće budi iskre u svakom srcu, ali najveće šanse da se zaljube i dožive romantično iskustvo imaju Bikovi, Lavovi, Jarčevi i Vodolije. Da li će to biti samo prolazna avantura ili najava za sledeću, trajniju vezu, ili će se pretvoriti u nešto više – niko ne može da garantuje. Ali, velike su šanse da ćete uživati i biti zadovoljni što ste sposobni da se zaljubite – ako ste sumnjali u to ili odustali od potrage, ovo proleće vratiće vam veru u ljubav.

Šta rano proleće donosi Bikovima, Lavovima, Jarčevima i Vodolijama

Bik

Rano proleće vam donosi inspiraciju – možda osećate emocionalnu oseku, ništa vas ne motiviše i čeznete za izvorom energije koji vas je uvek oživljavao. Ljubav vas duboko pokreće i kada se vaša osećanja probude, više vas ništa ne mrzi i ne zamara. Emocije vam daju razlog da stvarate, vredno radite i težite da ostvarite ono što želite. Možda to nije baš najzdraviji način funkcionisanja, ali je konstruktivan i vi možete konačno dobiti osveženje i polet koji vam je potreban. Možda se nećete odmah uključiti i možete biti skeptični, s obzirom na dosadašnja iskustva, ali postoje velike šanse da će vas neko vrlo prijatno iznenaditi, nadvladati vaše oklevanje i premašiti očekivanja.

Lav

Vama nikada ne nedostaje udvarača – Sunce je uz vas i vi prirodno privlačite pažnju svojom „gravitacionom silom“ bez imalo truda, to se jednostavno dešava. Međutim ono što se sada može desiti, je nešto što niste predvideli ni u snovima – rano proleće može oživeti stari plamen, na najneočekivaniji način. Ne pokušavajte da se pripremite za to – ne vredi da se osvrćete i preslišavate, jer, ko god da se pojavi, biće neko koga ste prevideli i zaboravili i prosto ćete biti šokirani. Osećanja koja ste nekada imali, kao da su bila u hibernaciji i kada sokovi prostruje, oživeće i procvetati. Osetićete se okrepljeno, obnovljeno i blagosloveno – najzad se i vi možete ugrejati na oživljavajućoj toploti vašeg vladara Sunca.


Pročitajte i ovo: Otkrijte kakav kvalitet srca imate – prema mesecu rođenja

Jarac

Mnogi Jarčevi su razvili čvrstu odbrambenu liniju i nepokolebljivo stoje iza svojih zidova – ako ste i vi odustali od ljubavi i postali cinični, možete biti zaprepašćeni masivnim otapanjem leda oko vašeg srca. Daleko od toga da ste obeshrabreni ili poraženi – vi nikada niste na dnu, jer umete da brinete o sebi, da se usredsredite na posao i na lični rast i da budete sasvim zadovoljni životom bez emocionalnog uzbuđenja i da cenite svoj mir. Pošto ste tako samosvesni i angažovani da zaštitite sebe, vaš gard je uvek podignut – ali nekome će se baš to dopasti kod vas. Prihvatite uzbuđenje koje donosi rano proleće, jer ono odgovara vašem životnom tempu, a takođe donosi i distrakciju koja vam je potrebna. I ko zna kuda može da vas odvede.

Vodolija

Slobodnog ste duha i vaše romanse mogu biti kratke i površne – ne želite da se udubljujete i da se obavezujete, jer niste spremni za vezu i ne želite da vas neko ograničava i da se nekome prilagođavate. Međutim, rano proleće može doneti romansu u kojoj ćete se osećati komotno i opušteno, na način koji ranije niste iskusili. Horoskop vas upozorava – ovo što je novo za vas, može biti vaš blizanački plamen, koji će vas žestoko opeći. Iz ovog iskustva se ne možete izvući nepovređeni, kao što vam obično polazi za rukom. Međutim, rizik da završite u modricama i ožiljcima biće vredan iskustva, koje će vam doneti nešto sasvim novo. Skloni ste da mislite da vam je sve poznato i da se sve odvija šablonski, ali ovo što vas čeka biće pravi izazov, koji će vas inspirasti i maksimalno uključiti.

Pročitajte i ovo: Znaci zodijaka koje ovog proleća čeka velika transformacija

Naslovna fotografija: WANNABE Media

Brankica Milošević

Comments