Godina 2024. je tek u svojoj prvoj polovini, a poznati su već zauzeti raskidima, što nekako ima smisla: nova godina, novi počeci… Ipak, deset poznatih parova je zaista uspelo da nas iznenadi jer njihov raskid nismo očekivali.

Prošle godine, ni više ni manje nego 45 poznatih parova okončalo je svoje veze – od Taylor Swift i Joea Alwyna, Joea Jonasa i Sophie Turner do Ariane Madix i Toma Sandovala. Dakle, da, ovaj popis je za sada kratak, ali se očekuje da će postati duži kako meseci prolaze.

Pre nego što počnemo, imamo još jednu bonus informaciju za vas. U 2023. godini, jul je bio mesec sa najviše raskida poznatih jer se tada rastalo čak osam parova – uključujući Adama Smitha i Billyja Portera, Dominica Fikea i Hunter Schafer, Arianu Grande i Daltona Gomeza, Sofiu Vergaru i Joea Manganiella, Bellu Hadid i Marca Kalmana, Rosalíu i Rauwa Alejandra, Tinu Knowles i Richarda Lawsona, Bebe Rexhu i Keyana Safyarija. Kao da ima nešto u vazduhu što nas leti tera da budemo singl.

A sad da se vratimo na temu ovog teksta i saznamo ko je prekinuo svoju vezu u prvoj polovini 2024. godine.

10 poznatih parova čiji raskid nismo očekivali

Isla Fisher i Sacha Baron Cohen

Isla je potvrdila razvod na Instagram storiju, napisavši: “Nakon dugog teniskog meča koji traje više od dvadeset godina, konačno spuštamo rekete. Zajednički smo podneli zahtev za okončanje našeg braka. Uvek smo stavljali privatnost na prvo mesto i tiho radili na svom odnosu, pa čak i sada, kada se rastajemo. Delimo posvećenost i ljubav prema našoj deci. Iskreno cenimo naše porodice i njihovu želju za privatnošću.”

Gypsy Rose Blanchard i Ryan Scott Anderson

Gypsy Rose i njen suprug su se razdvojili samo tri meseca nakon što je ona puštena iz zatvora, pa je ovo s pravom raskid koji nikako nismo mogli da očekujemo. Gypsy je potvrdila vest u izjavi za medije, rekavši: “Ljudi su pitali šta se događa u mom životu. Nažalost, moj suprug i ja prolazimo kroz razvod i preselila sam se kod roditelja. Imam podršku porodice i prijatelja koji mi pomažu da se izborim s tim. Učim da slušam svoje srce. Trenutno mi treba vremena da ponovo shvatim ko sam…”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Kim Kardashian i Odell Beckham Jr.

Fanovi su pretpostavljali da je Odell bio “Fred” o kom je Kim govorila tokom epizode rijalitija The Kardashians, i iako nijedno od njih nije potvrdilo da je to istina, viđeni su zajedno na nekoliko događaja. Međutim, navodno su raskinuli dve nedelje nakon što su zajedno prisustvovali Vanity Fair Oscar Partyju. Izvori bliski paru su tvrdili da je Kim bila toliko oduševljena Odellom da se nadala da će veza postati ozbiljna, ali nisu zajedno od 24. marta.

Natalie Portman i Benjamin Millepied

Natalie je u tišini i bez medijske pompe podnela zahtev za razvod od Benjamina i njihov brak je zvanično okončan početkom godine. Prema izvoru bliskom paru, “to je prvotno bilo vrlo teško za nju, ali njeni prijatelji su joj pomogli da prebrodi najteži deo”. Izvor dodaje da je za “Natalie prošla godina u braku bila teška i bolna, ali je zbog nje sada ojačala i pronalazi radost u svojoj porodici, prijateljima i radnom angažmanu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Larsa Pippen i Marcus Jordan

I Larsa Pippen i Marcus Jordan su raskinuli. Izvor za strane medije tvrdi da je bivši par “odvojen” zbog “napetosti koju je izazvao” Marcusov otac, Michael Jordan koji je “javno odbacio Larsu”. Marcus je pred raskid rekao da se Michael šalio kad je rekao da ne odobrava njihovu vezu, ali to je ponizilo Larsu koja je odlučila da raskine.

Romeo Beckham i Mia Regan

Romeo je potvrdio raskid na Instagram storiju, napisavši: “Mooch i ja smo se razišli nakon pet godina ljubavi. I dalje imamo mnogo poštovanja jedno prema drugom i uvek ćemo negovati snažno prijateljstvo.” U međuvremenu je Mia napisala: “Ovo je Ro, odrasli smo zajedno. Ljubav ima različite oblike i evoluira kako odrastate. Nismo više ljubavni par, ali nakon 5 godina, postali smo samo prijatelji.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIA REGAN (@mimimoocher)

Ellie Goulding i Caspar Jopling

“U svetlu nedavnih priča, osećam da nemam izbora nego da vas sve obavestim da smo se Caspar i ja razišli posle 4 godine braka. I dalje smo najbliži prijatelji i uspešno se zajednički brinemo o našem sinu i na umu nam je isključivo njegovo dobro. Posvećeni smo zaštiti privatnosti naše porodice i unapred zahvaljujemo ljudima na poštovanju naših želja – nećemo dalje komentarisati. Hvala vam na razumevanju”, obavestila je fanove Ellie putem društvenih mreža.

“Ellie i ja smo doneli odluku o raskidu pre nekog vremena. Naša najuža porodica i bliski prijatelji to su znali već izvesno vreme – inače smo odabrali da učinimo sve što možemo da to održimo na privatnom nivou. Ellie i ja ostajemo najbliži prijatelji i, što je najvažnije, roditelji najboljem klincu na svetu, Arthuru. Ovo je poslednje što želim da kažem o ovome – i molim vas da poštujete moju i Ellieinu privatnost”, napisao je Caspar na svom Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Landon Barker i Charli D’Amelio

Landon je potvrdio raskid na Instagramu, napisavši: “Hej svima, želim da kažem da Charli i ja više nismo zajedno. Razišli smo se da bismo se svako usredsredio na sebe. I dalje smo prijatelji i imamo toliko ljubavi jedno prema drugome. Neizmerno sam zahvalan na vremenu koje smo proveli zajedno i nadam se da možete da poštujete naše odluke. Hvala vam, mnogo vas volim!”

Kaya Scodelario i Benjamin Walker

Još jedan raskid poznatih parova koji nismo očekivali priredili su nam Kaya Scodelario i Benjamin Walker, koji su se razišli nakon gotovo osam godina braka.

“Pre nekog vremena, Kaya i Ben doneli su zajedničku odluku o okončanj braka, ali nastavljaju da brinu o svojoj deci s ljubavlju dok biraju da ostanu najbolji prijatelji. Molimo da se poštuje njihova privatnost, kao i privatnost njihove dece, dok nastavljaju da funkcionišu kao porodica”, njihova je zajednička izjava za medije. Par ima dvoje dece.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaya Scodelario (@kayascods)

Sam Smith i Christian Cowan

Sam Smith i dizajner Christian Cowan raskinuli su nakon godinu dana veze. Pevač hita “Stay With Me” navodno se pridružio poznatoj aplikaciji za upoznavanje, Raya, nakon raskida u nadi da će pronaći novu romansu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Pročitajte i: Od posesivnosti do požrtvovanosti: Čemu su nas naučile veze poznatih parova?

Naslovna fotografija: instagram.com/pagesix

Milana Petković

Comments