Raskidi poznatih ličnosti uvek iznenade javnost i fanove, a ovo leto je obeleženo brojnim prekidima romantičnih odnosa među slavnima. Iako su neki od parova izgledali kao ultimativni relationship goals na društvenim mrežama, njihovoj ljubavi je došao kraj, što je, naravno, privuklo pažnju medija.

Ovi raskidi poznatih ličnosti su se desili u 2023. godini

Rosalía i Rauw Alejandro

People magazin je ovog meseca preneo novosti da su Rosalía i Rauw Alejandro raskinuli veridbu nakon skoro tri godine romantične veze. Njihovi predstavnici su za medije potvrdili da je par odlučio da stavi tačku na romantičan odnos. People je istakao da se njih dvoje i dalje međusobno poštuju.

Bella Hadid i Marc Kalman

Bella Hadid i Marc Kalman raskinuli su nakon tri godine veze. Blizak izvor potvrdio je za Entertainment Tonight da su supermodel i umetnički direktor raskinuli na proleće. Takođe su preneli da je njihova ljubav bila velika, ali da je partnerski odnos prirodno tekao svojim tokom i došao do kraja.

Sofía Vergara i Joe Manganiello

Nakon sedam godina braka, Sofia Vergara i Joe Manganiello dali su zajedničku izjavu za Page Six najavivši razvod braka. Naglasili su da je odluka koju su doneli teška i da im je, uprkos svemu, stalo jedno do drugog. Zatražili su od fanova i medija poštovanje njihove privatnosti dok ulaze u nove pojedinačne faze u svojim životima.

Ariana Grande i Dalton Gomez

TMZ je prvi preneo vest da su Ariana i Dalton podneli zahtev za razvod braka nakon što je Ariana primećena bez prstena na Vimbldonu. Prema izvoru iz Entertainment Tonight, Ariana i Dalton su pokušali da poprave odnos, ali su došli do zaključka da nisu kompatibilan par. Dalton se trudi da sačuva svoju privatnost i sa svojim kolegama i okruženjem ne deli detalje o svom razvodu.

Dominic Fike i Hunter Schafer

U intervjuu za Apple Music, Dominic je potvrdio da je završio sa romantičnim vezama u ovom trenutku. Takođe se otvorio u vezi snimanja treće sezone HBO serije Euphoria sa Hunter i rekao da misli da neće biti problema jer su oboje odrasli i trude se da budu profesionalni.

Adam Smith i Billy Porter

Nakon šest godina, predstavnik bivšeg para potvrdio je novosti za People, naglašavajući da je odluka bila sporazumna i da je donesena nakon dugog razmatranja. Istaknuto je da se obe strane međusobno podržavaju i raduju novom životnom poglavlju, tražeći od medija poštovanje svoje privatnosti.

Tyga i Avril Lavigne

TMZ je prvi medij koji je preneo vest o raskidu pevačice i repera Tyge. Ova neočekivana veza je trajala kratko, a preko svojih PR predstavnika naglasili su da je odluka zajednička i da između njih nema negativnih osećanja.

Billie Eilish i Jesse Rutherford

Javnost je dugo negodovala ovaj odnos, imajući u vidu razliku u godinama i činjenicu da je Billie upoznala Rutherforda sa svega 15 godina. Tim pevačice je obavestio javnost o raskidu kontroverzne veze između frontmena benda The Neighbourhood i 10 godina mlađe Billie u obaveštenju za Page Six, naglašavajući da je bivši par ostao u prijateljskim odnosima.

Jeremy Allen White i Addison Timlin

Prema People magazinu, Addison je podnela zahtev za razvod 11. maja. Bivši par se nije obraćao javnosti povodom svog rastanka.

Alev Aydin i Halsey

Novosti o raskidu odnosile su se, pre svega, na detalje o detetu bivšeg para, uključujući izveštaje o pevačicinom zahtevu za puno fizičko starateljstvo nad sinom. Uprkos tome, izvor za Page Six je potvrdio da je bivši par u dobrom odnosu i da će se oboje starati o detetu. Odluku pevačice objasnili su kao formalnost i nešto što su “morali da popune”, zato što pevačica odlazi na letnju turneju i taj dokument joj je potreban kako bi bila u mogućnosti da povede sina sa sobom.

Pročitajte i ovo: Emotivna ispovest najmlađe ćerke Brucea Willisa: O bolesti oca, najtežim danima i anoreksiji

Naslovna fotografija: pinterest.com/dailymail.co.uk

Comments