Letnja sezona nas uvek raduje jer iz cipelarnika izvlačimo omiljene ravne sandale da bismo ih kombinovali sa lepršavim haljinama; za mnoge su ove sandale ujedno i najudobnija letnja obuća. Dobra vest je da je domaća ponuda ravnih sandala toliko raznovrsna da će se pronaći za svakoga ponešto, a sigurni smo da ćete među favoritima WNB stilista i vi pronaći svoj novi omiljeni par. Modeli su razni i oslikavaju širinu modnih trendova ove sezone, a mi vam predstavljamo najbolje.

Ravne sandale prema izboru WNB stilista

Zara ravne kožne sandale

Ravne kožne sandale koje se kopčaju i dolaze u braon i crnoj varijanti su idealan izbor za vas ako tražite proverenu klasiku. Tanki kaiš sa prednje strane sa nitnama postoji kao suptilan detalj na ovom casual paru sandala, ali su toliko klasično jednostavne da neće zaseniti vaš autfit, već upotpuniti. Pravi su izbor za svakoga ko voli da nosi šarenu odeću tokom leta.

12641310105 e2 Najudobnija obuća za leto: Izdvojili smo najlepše ravne sandale iz domaće ponude

Africa ravne sandale od prirodne kože

Od prirodne kože se pravi najudobnija obuća, a ovakav model sačinjen od kaiša koji podsećaju na široke pletenice sigurno ne može da razočara ako tražite par sa kojim možete da prepešačite kilometre. Možete ga naći u bež, crnoj i metalik-zlatnoj i srebrnoj varijanti, pa je izbor prilično velik i sigurno će vam bar jedna od boja privući pažnju.

448 522 Najudobnija obuća za leto: Izdvojili smo najlepše ravne sandale iz domaće ponude

Stradivarius ravne sandale

Tanki i široko raspoređeni kaišići koji razdvajaju prste u svojoj zlatnoj varijanti neodoljivo podsećaju na svedenije rimljanke. Iako kaiševi ne dosežu do kolena, ovaj vajb ravnih sandala nas zaista prenosi na egzotičnu obalu i rekli bismo da su idealne za noćne izlaske na moru. Ako ne planirate odlazak na more, idealne su i za matine varijante pored reke, sve u skladu sa vašim letnjim, neopterećenim planom.

9254370091 1 1 1 Najudobnija obuća za leto: Izdvojili smo najlepše ravne sandale iz domaće ponude

Massimo Dutti ravne sandale

Izrađene od goveđe kože s brušenom završnom obradom i metalnom aplikacijom koja ih čini još simpatičnijim. Prilagodljiva kopča za pričvršćivanje i kožna postava garantuju udobnost, pa ako tražite obuću koja jeudobna i idealna za svaki vaš letnji dejt – gledate u model za vas.

1756350700 1 1 16 Najudobnija obuća za leto: Izdvojili smo najlepše ravne sandale iz domaće ponude

Mango sandale

Sto odsto koža u crnoj varijanti sa kaišićima srednje debljine čine da nam ovo bude omiljeni par za šetnje po gradu, bilo da idete do najbližeg parka da popijete hladnu kafu ili da idete do Manga u šoping po još stvari. Ovo jesu ravne sandale u kojima ćete stići svuda, pa se nemojte iznenaditi ako u vaš dnevni plan upadne bar dve-tri neplanirane aktivnosti.

Capture Najudobnija obuća za leto: Izdvojili smo najlepše ravne sandale iz domaće ponude

Guess ravne sandale

Guess Fabelis2 su trendi ženske sandale za svaki dan. Imaju srednje visoki đon sa rebrastim gazištem, otvorene prste i petu. Dva kaiša se protežu preko prstiju i risa, a treći se pruža iznad pete. Moderne su, boja je uklopiva sa različitim odevnim kombinacijama i udobne su za letnje prilike, a možete ih naći u N Fashion ponudi.

Capture1 Najudobnija obuća za leto: Izdvojili smo najlepše ravne sandale iz domaće ponude

Zara bele ravne sandale

Ima li išta bolje od elegantnih, ali urbanih belih sandala? Tako je, ne baš mnogo toga. Naš izbor kad su u pitanju bele ravne sandale jeste ovaj Zarin model sa tankim kaiščićima i metalnim ukrasom na vrhu. Kaišići se ukrštaju u gornjem delu stopala, pa je veći deo noge potpuno slobodan.

11621310001 e2 Najudobnija obuća za leto: Izdvojili smo najlepše ravne sandale iz domaće ponude

Pročitajte i ovo: Papuče sa petom – najlepši modeli iz domaće ponude prema izboru WNB stilista

Naslovna fotografija: instagram.com/emilisindlev

Milana Petković

Comments