Kako do orgazma 

Da i o ovome se razgovara. Znamo da je muškarcima to lakša priča. Međutim, kada govorimo o ženama tu ima mnogo začkoljica. Dakle, ne doživljavaju sve žene orgazam tokom seksa i tokom penetracije, potrebno je nešto više. Znamo i da se mnogi muškarci trude, ali ako se trude na pogrešan način i dalje neće doći do orgazma. Zato ih vi, žene, uputite šta treba da rade i objasnite im kako je vama najlepše da i najlakše da doživite orgazam. Znamo da vas može biti malo sramota, ali sve će posle tog razgovora biti mnogo lepše.

Koliko često ćete imati seks

I to treba da bude jedna od tema. Znamo da se seks uglavnom spontano događa i tako treba i da bude. Ali treba da stavite parnteru do znanja ukoliko bi on stalno da ima seks, a vama to jednostavno ne prija. Uglavnom je  početku parnterima zanimljivije da imaju češće seks, jer se tada upoznaju, posle se ta situacija malo smiruje, pa onda samo nastave da imaju redovan seks, koji je sve bolji i bolji, kako se parnteri upoznaju. Kvailtet je jednako važan kao i redovnost. 

Koja kontraceptivna sredstva koristite i da li ih koristite 

E, sada, prilično važna tema. I nećemo sada da se lažemo, činjenica je da mnogi parovi ne koriste kondom i mnogi smatraju da je mnogo lepše bez kondoma. O tome valja razgovarati. Dugogodišnji partneri obično ne koriste zaštitu, ali ima i onih koji gotovo nikada ne koriste zaštitu, čak i kada imaju veze na veče. Ukoliko sa takvim partnerom započnete vezu, onda to može biti veliki problem. Takođe, razgovor o ostalim kontraceptivnim sredstvima poput pilula i slično su takođe jedna od tema. Sve otvoreno, kako bi seksi igrice bile što bolje i interesantnije. 

Naslovna fotografija: instagram.com/curselovers/

Jelena 

Comments