On je jedan od retkih. Spreman je da učini SVE za vas. A vi ste spremni da to sve isprobate. Da ga stavite na svaki ispit. U početku ne možete da verujete svojoj sreći, a malo kasnije ne možete da prestanete da ga iskušavate, samo da biste videli ima li taj čovek uopšte nekih granica, hoće li se zauzeti za sebe i dokle će vam dozvoljavati da gazite, cimate i razvlačite.

Divno je biti obožavan i čini nam se da čeznemo za tim, ali zapravo, mi želimo da sami nekog obožavamo, a da pri tom ne izgubimo dostojanstvo i da nam obožavanje bude uzvraćeno. I negde znamo da je to nemoguće, jer obožavani je božanstvo, a obožavalac je podanik. Retki su oni srećnici koji su pronašli ravnotežu i uspevaju da obožavaju jedno drugo u razumnim dozama.

Osećaćete se kao bezdušna kučka

Dobar osećaj će brzo proći. Posle nekog vremena intenzivnog tretmana obožavanjem, postaćete užasno razmaženi i arogantni. Prestaćete da činite bilo šta za sebe, za njega i za vašu vezu, jer on to sve može sam.

Postaćete sadistički nastrojeni i mrzećete sebe što uživate u tome. Ali kad shvatite da vam je to gotovo jedini užitak, pomislićete da ste sasvim bezosećajni, da on ne zaslužuje da ga tretirate kao psa i da se ponašate kao kučka. A nećete moći ništa da učinite da to prekinete, a da mu ne oduzmete sve što ima.

5 razloga da pobegneš od tipa koji te totalno obožava 5 razloga da pobegneš od tipa koji te totalno obožava
Comments