Navodni razvod Jennifer Lopez i Bena Afflecka odjednom je postao glavna showbiz vest, koja je ipak još uvek na nivou glasina.

Lopez je u četvrtak lajkovala zajedljivu objavu na Instagramu o “narušenim vezama”, što je dodatno podstaklo glasine o razdoru između nje i supruga Bena.

Pevačica (54) je lajkovala objavu koju je kreirala terapeutkinja za veze, Lenna Marsak, a koja je pisala o izazovima veze u kojoj nema integriteta i poštovanja.

Uprkos tome, Lopez je primećena u Los Anđelesu u četvrtak, kada je stigla u plesni studio, a na ruci je imala venčani prsten. Nedavno su se pojavile tvrdnje da Ben (51) boravi u kući u bez svoje supruge, prema TMZ. A juče je objavljeno da holivudski par “jednostavno nije mogao da uspe” i da se razilaze posle manje od dve godine braka.

Dok je bila u studiju, Affleck je u četvrtak viđen u Santa Moniki, a na prstu je imao venčani prsten, uprkos izveštajima da trenutno ne boravi u zajedničkoj kući.

Pored TMZ, Us Weekly je takođe izvestio da par provodi vreme odvojeno, ali još uvek nisu došli do razvoda.

„Jen i Ben imaju problema u braku. Počeli su da imaju problema pre nekoliko meseci kada su Jen počele da se povećavaju obaveze na poslu i da se priprema za turneju“, kaže insajder za taj medij.

Jenniferina odluka da u februaru objavi dokumentarni film na striming platformi Amazon Prime, The Greatest Love Story Never Told, u kojem je prikazana njena ljubavna priča sa Benom, naizgled je uticala na njihov brak. Tokom celog dokumentarca, Ben jasno daje do znanja da ne voli da se njihov ljubavni život plasira u javnost, nazivajući njihove privatne trenutke “svetim”.

Affleck je u dokumentarcu stavio do znanja da je intenzivno praćenje njihove veze u medijima kada su se prvi put zabavljali 2003. dovelo do toga da se razdvoje neposredno pre nego što je trebalo da se venčaju.

Fanovi su istakli da par u poslednje vreme provodi veći deo vremena odvojeno i da nezavisno prisustvuje događajima. Lopez je bila sama u ulozi voditeljke na Met Gala večeri u Njujorku 6. maja, a mnogi su bili iznenađeni što je Affleck preskočio događaj.

Pročitajte i ovo: Od posesivnosti do požrtvovanosti: Čemu su nas naučile veze poznatih parova?

Naslovna fotografija: instagram.com/jloboricua

Božica Luković

Comments