Nedavno smo ispratili Met Gala veče na kojem se okupio veliki broj poznatih ličnosti, u svojim najneobičnijim i najatraktivnijim autfitima, koje su pratili autentični beauty lookovi. Među ovim lookovima primetili smo da se pojavio novi trendy način stilizovanja kose, za koji se odlučilo nekoliko poznatih glumica, pevačica i manekenki – a u pitanju su elegantni, retro holivudski talasi. I u prethodih nekoliko godina smo ovaj tip frizure viđali na crvenom tepihu, ali ne u tolikoj meri kao danas, i zato u nastavku teksta za vas izdvajamo šest poznatih ličnosti i šest načina na koji su one nosile retro, holivudske talase. Inspirišite se pred svoj sledeći odlazak kod frizera!

Kaia Gerber

Manekenka i ćerka čuvene Cindy Crawford, Kaia Gerber, oduševila nas je svojim beauty lookom i autfitom koji je nosila na svom prvom prisustvovanju Met Gala večeri. Ona se odlučila za retro holivudske talase i razdeljak na strani, a oni su savršeno pristajali njenoj inače kratkoj, bob frizuri. Za kreiranje ove frizure potrebni su vreme, strpljenje i lak za kosu, a ključ je u tome da formirane lokne neko vreme držite zakačene šnalama, kako bi što duže zadržale svoj oblik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Eiza González

Glumica i lepotica Eiza takođe se odlučila za glam starog Holivuda, koji je savršeno pristajao njenoj “tamnočokoladnoj” kosi srednje dužine. Ona je jednu stranu kose zalizala unazad, dok je sa druge ostavila talas koji joj uokviruje lice – što je doprinelo i tome da njene minđuše dođu do izražaja. Iako je retro, ova frizura izgleda mladalački i odličan je izbor za mlade holivudske ličnosti, u onim situacijama u kojima žele da pokažu svoju elegantniju i ženstveniju stranu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @eizagonzalez

Megan Thee Stalion

Rep muzičarku Megan Thee Stalion nismo često imali priliku da vidimo u elegantnom izdanju u kakvom se pojavila na ovogodišnjoj Met Gala večeri, a moramo priznati da joj i ovaj stil savršeno pristaje. Ona je izgledala veoma glamurozno, u pastelnoroze haljini sa cirkonima i bez rukava i bretela, a uklopila je uz retro talasastu kosu sa razdeljkom po strani. Kanalisala je energiju seksi Jessice Rabbit, a mi smo i dalje oduševljeni.

Comments