Maska za telefon sa lip tintom, poznatija kao Rhode lip case, postala je globalno viralna, potvrđujući da je Hailey Bieber mnogo više od street style ikone – ona je i uspešan beauty mogul (sa genijalnim marketing timom).

Ovo je, definitivno, jedan od onih proizvoda za koje nismo ni znali da su nam potrebni (verovatno zato što i nije), ali nas njegova prisutnost u vrhu trendinga “primorava” da pogledamo o čemu je zapravo reč.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rhode skin (@rhode)

Rhode lip case: Zašto svi pričaju o novoj maski za telefon Hailey Bieber?

U toku su prijave za listu čekanja: Gde možemo da nabavimo Rhode lip case?

Iako smo nebrojano puta svedočili kako se beauty brendovi šire i na druge oblasti maloprodaje – prilično smo sigurni da niko dosad nije proizveo masku za telefon. Ili, barem, nijedan drugi brend nije proizveo masku za telefon koja takođe sadrži i balzam za usne.

Hailey Bieber jeste lansirala jedinstven proizvod, ali ukoliko ste se nadali da su dani nošenja teške torbe (u kojoj držite telefon, ključeve od stana, balzam za usne i još hiljadu sitnica) napokon iza vas – prevarili ste se (delimično). Naime, masku će moći da koriste isključivo vlasnici telefona: iPhone 15 pro, iPhone 15 pro max, iPhone 14 i iPhone 14 pro max.

Influenserka je odgovorna za jedan od najvećih trendova nege kože u eri interneta –  glazed donut skin, te definitivno ne treba da čudi što je u 2022. odlučila da osnuje sopstveni skincare brend. Pošto je najprodavaniji Rhode proizvod upravo balzam za usne, sasvim je logičan sled događaja njegova dodatna promocija. Teaser za novi proizvod broji više od 2 miliona lajkova, a ukoliko želite da se nađete među prvima koji će se dočepati famoznog lip case-a, prijavite se na listu čekanja ovde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rhode skin (@rhode)

Koja je cena Rhode maske za telefon?

Cena maske je 35$, a dostupna je u različitim veličinama – kompatibilnim sa gorepomenutim iPhone modelima. Međutim, postoji samo jedna opcija za boju, i to je svetlosiva (podudarna sa Rhode pakovanjem). Of course everything’s matching, zar smo sumnjali?

Naravno, kako je osnovni cilj proizvodnje ove maske upravo da se u sklopu nje ubaci Rhode balzam za usne, pretpostavljamo da nijedan drugi proizvod neće odgovarati (ukoliko niste Rhode fan, ovo možda nije proizvod u koji ćete želeti da uložite).

Brend nije istakao kada će tačno lansirati lip case niti u koliko će primeraka biti dostupan, te je javnosti još uvek nepoznato da li je u pitanju ograničeno izdanje ili stalna stavka na zvaničnom sajtu brenda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rhode skin (@rhode)

Podeljena mišljenja javnosti: Kreativni beauty statement ili ipak cash grab?

Iako su mnogi momentalno posrnuli da se prijave na wait listu, drugi deo ekipe je ovaj potez influenserke percipirao kao cash grab, istaknuvši nepraktičnost proizvoda.

Mi ne želimo da zauzimamo stranu (obećavamo), ali hajde da kolektivno priznamo tešku istinu: ukoliko nabavite ovu masku, pretvorićete se u neplaćenu pokretnu Rhode reklamu. Svaki put kada napravite selfie u ogledalu, spustite telefon na sto ili ga podignete kako biste poslali poruku – Rhode lip tint će biti u prvom planu, kradući svu pažnju.

Zašto je lip case “nepraktičan”? Za početak, morate da skinete masku svaki put prilikom bežičnog punjenja i slobodno možete da se pozdravite sa svojim držačem za telefon. Ipak, imajući u vidu monotonost većine maski za telefon, ne možemo da ne pohvalimo kreativnost Hailey Bieber i njenog tima.

A kakvi su vaši utisci, da li ćete se prijaviti na listu čekanja ili ćete “preskočiti” novu Rhode inovaciju?

Pročitajte i ovo: Ovo su slavne žene koje su obeležile beauty trendove u 2023. godini

Naslovna fotografija: instagram.com/rhode

Milica Nešić

Comments