Koji je najbolji način da počnem da pišem ovaj tekst? Hajde da počnemo od ključnih reči: Rihanna, poluvreme, nastup, ovacije i beba. Šta vas posebno intrigira u ovim rečima? Zvezda sa Barbadosa u toku sinoćnjeg nastupa na Super Bowlu je otkrila da čeka drugo dete, sa svojim dugogodišnjim partnerom A$AP Rockyjem.

Spektakularna kao i uvek, pred publikom je izvela performans za pamćenje, a uz jednu od svojih najpopularnijih pesama Diamonds, sa lebdeće platforme otkopčala je jaknu i pokazala svoj trudnički stomak! Da li je ovo moglo da se očekuje posle duže pauze?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOHNKRUNK (@bogdanorbelian)

Veliki come back uz spektakl i lepe vesti

Poznato je da Rihanna izvesno vreme nije nastupala, a ovaj comeback je propraćen najlepšim vestima. U toku 2022. godine, par je dobio sina i u toj ulozi su se, po svemu sudeći, dobro snašao. To koliko je Rihanna brižna svedoči upravo potreba da bude izolovana od javnosti i maksimalno posvećena svojoj porodici.

Mišljenja su podeljena, ali ko ima pravo da ovakvoj zvezdi bilo šta uzima za zlo? Pojedini smatraju da je comeback pregruba reč i da pevačica nikad nije nestala sa scene, već je jednostavno detaljno pripremala nastupe i uživala u majčinstvu. Ovaj povratnički šou svakako će ući u istoriju, kao i mnogi drugi koje je svojoj publici priređivala. Publika je uživala u više od 10 minuta “vožnje na rolerkosteru” zvanom emocije, uz najdraže pesme, koreografiju, svetla, lebdeće platforme pečatirane crvenim kombinezonom preko kog je obukla oversize crvenu jaknu, a kao najupečatljiviji trenutak jeste upravo pokazivanje njenog trudničkog stomaka.

Pročitajte i ovo: Prolećni trendovi za 2023. koje ćemo videti svuda oko nas

Super Bowl je i ovog puta bila neizvesna utakmica sa nizom dramatičnih momenata, ali sve je palo u vodu samo jednim otkopčavanjem jakne! 

Ako bismo se vratili u prošlost, odnosno na događaje koji su prethodili Super Bowlu, konkretno na dodelu Zlatnog globusa, shvatili bismo da je par pozirao ispred objektiva i da tada i nije bilo naznaka da je Rihanna u drugom stanju. Da li je to bio sam početak trudnoće ili već dobro uvežban način da sakrije stomak poput mnogih drugih velikih zvezda, ostaje pod velom misterije. Rihanna i A$AP iza sebe imaju vrlo zanimljivu priču jer su, pre veze i osnivanja porodice, gotovo čivavu deceniju bili najbolji i nerazdvojni prijatelji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MiLo Deportes TV (@milodeportestv)

Reakcija publike na njen nastup

Kao i uvek, mišljenja su podeljena, ali zar upravo tome i ne služe javni nastupi? Naučili smo da je i negativan komentar reklama, tako da verujemo da njoj sigurno neće teško pasti to što pojedini misle da je ovaj tip otkrivanja trudnoće neumesan. Ona je, kao i uvek, tu da pređe igricu i pokrene nove trendove, i dok uživa u svojim uspesima na samom vrhu, sigurno je ne zanima to što drugi misle da je na pogrešan način usmerila tok manifestacije.

S druge strane, oni koji vole i podržavaju njen rad smatraju da je šou otišao u pravom smeru i da je Rihanna otkrivanjem svoje trudnoće poslala lepu i jasnu poruku. Ostaje samo da vidimo koliko narednih meseci ili čak godina će se prepričavati ovaj performans koji je, pored glavne zvezde, ispratilo preko 400 plesača. Nezaboravno, neverovatno iskustvo koje ledi krv u žilama čak i dok se snimak gleda preko malih ekrana. Tako hrabro, dostojanstveno i u njenom “drskom” maniru.

Mimovi sa početka nastupa u kojima pevačica samo posmatra publiku su postali viralni i neke ste sigurno podelili na svoje profile na društvenim mrežama.

Na samom kraju, ostaje nam da pratimo i uživamo u detaljima koje nam zvezda sa Barbadosa otkriva i da, kao i uvek, budemo na strani ljubavi!

Pročitajte i ovo: Ovo su prvi svetski supermodeli koji će vam oduzeti dah

Naslovna fotografija: instagram.com/eeethiopia

Dragana Stojanović

Comments