Svi volimo da čitamo o horoskopu, naročito kad želimo da saznamo koji nam cvet odgovara ili koja smo Barbie lutka. Ovakvi primeri su zabavni, te smo zato želeli da vam otkrijemo i koja vam Rihannina pesma odgovara vašem horoskopskom znaku. Činjenica je da obožavamo skoro sve Ririne pesme i bilo je teško da se odlučimo za samo jednu po znaku.

Evo koja ste Rihannina pesma prema horoskopskom znaku

Ovan – Take A Bow

Vi ste vatreni znak, koji je hrabar, volite da se suočavate sa drugima, ali ste i jednostavni. Ne smeta vam da donosite odluke i obavljate teške zadatke. Ambiciozni ste i volite da uronite u situacije, bilo da su izazovne ili ne. Takođe ste strastven vođa koji je i motivisan i samouveren i zna da bude nemilosrdno odlučan.

Bik – Stay (ft. Mikky Ekko)

Bikovi, vi želite da budete okruženi ljubavlju i lepotom, ali takođe znate da budete pouzdani kada je to potrebno. Odlučni ste i posvećeni tome da sve završite. Veoma ste lojalni i ne volite kada se stvari menjaju, mrzite kritiku i osećaj krivice.

Blizanci – Umbrella

Blizanci, vi ste izražajni, energični i brzi. Volite da se družite i veoma ste komunikativni, što znači da ste uvek spremni za zabavu. Takođe, imate široka shvatanja i duboku želju da iskusite sve što svet može da ponudi, a svemu tome pružate i ruku prijatelju.

Rak – Only Girl (In The World)

Kao Rak, imate snažnu intuiciju i volite svoj dom i porodicu. Učinili biste sve da zaštitite one koje volite. Emotivni ste i nežni, ali ponekad možete biti osetljivi i nesigurni. Potrebna vam je naklonost onih oko vas, ali ste i vi uvek tu za svoje prijatelje. Znate da volite, a koja pesma je bolja od ove da pokaže ko ste zaista?

Lav – S&M

Samouvereni ste, volite da budete u centru pažnje, obožavate da budete uključeni u najnovije tračeve i da budete glavni. Takođe ste rođeni tvrdoglavi vođa i možda će vam biti potrebna dodatna motivacija kad je u pitanju promena određenih navika.

Devica – Diamonds

Savršenstvo Device čini nebrušenim dijamantom. Imate visoke standarde, bilo da se radi o vašem stilu, kvalitetima, ali i ukusu. Obraćate pažnju na detalje i volite da budete organizovani. Volite da pomažete drugima i vredni ste kao radnik, koji može da postane control freak kad ste isprovocirani.

Pročitajte i: Koja ste Disney princeza prema svom horoskopskom znaku

Vaga – Lift Me Up

Mirni ste i pošteni. Partnerstvo vam je važno i ne volite da budete sami. Društveni ste i stalno težite pravdi i jednakošću za sebe i bližnje. Ne volite sukobe i pokušavate da budete posrednik za probleme sa kojima se drugi suočavaju. Najmirnija i najlepša pesma u Rihanninoj diskografiji je za vas.

Škorpija – B**** better have my money

Iako mogu da budu veoma teritorijalne i tajnovite, Škorpije su jake i odane. Strastvene su i intenzivne, ali ovo se može tumačiti kao da vole kontrolu. Uz ovo su uporne, znaju šta žele i veruju da imaju pravo na to. Savet: nemojte da stajete Škorpiji na žulj.

Strelac – Where Have You Been

Uz magnetnu ličnost, Strelac je poznat po tome što ozari sobu u kojoj se pojavi, što znači da lako privlači prijatelje i ljubavnike. Voli da iskaže svoj smisao za humor. Zabavan je i razigran, ali izuzetno filozofski nastrojen, pa priča o svemu i svačemu jer ga sve zanima. Često ostavlja druge da se pitaju: “Gde si bio ceo moj život?”, kao što je i naziv Rihannine pesme.

Jarac – Work (ft. Drake)

Iako ulažete mnogo vremena u svakodnevni život, zadatke i odnose, deluje kao da to radite s lakoćom. Vi ste uspešan i veoma vredan radnik i to vas čini odličnim vođom koji zahteva najbolje, ali takođe dajete drugima sve što možete. Ova Rihannina pesma vam savršeno pristaje.

Vodolija – Consideration

Pošto ste vazdušni znak, vi ste inovativni, progresivni i besramno revolucionarni. Imate ličnost koja je veća od života i verujete u zajednicu. Volite saradnju i timski rad i nadate se da ćete jednog dana napraviti pravu promenu u svetu.

Ribe – Don’t Stop The Music

Upijate sve što vam se nađe na putu – bilo da je to dobro, loše, tužno, bolno – i to vas čini empatičnim, saosećajnim i najuviđavnijim znakom. Kreativni ste i muzika vas pokreće, a volite i da slušate tuđa iskustva. Ako nakon svega postoji i povod za đuskanje – pun pogodak!

Pročitajte još i: Kompatibilnost znakova kineskog horoskopa: Ovo su najbolji ljubavni spojevi

Naslovna fotografija: instagram.com/rihannaofficiall

Marija Gavrilović

Comments