Sigurna sam da ste već čuli za seriju Riverdale. Ako je niste do sada pogledali, onda ste sigurno na mrežama primetili njen segment ili naišli da komentare. U pitanju je serija koja je rađena po uzoru na stripove izdavačke kuće Archie Comics koji su svoju veliku popularnost stekli u SAD. Prva sezona serije je zaista bila dobra, zbog čega je cela stvar eksplodirala vrlo brzo, pogotovo na Netflixu. Ali, nakon toga se nešto veoma čudno desilo sa kreatorima serije jer je kvalitet naglo opao.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели camila mendes (@camimendes)

Bilo kako bilo, serija se bliži kraju, a neminovno je da je na Riverdale projektu radilo mnogo kreativnih glumaca. Počevši od Cola Sprousa kog smo gledali kao dečaka u serijama Friends i Suite Life of Zack and Cody, preko mladih glumaca koji su osvojili svetsku scenu – kao što je Australijanac KJ Apa i tri talentovane mlade glumice Lily Reinhart, Camila Mendes i Madelaine Petsch. Riverdale devojke osvajaju filmsku industriju – sve tri glumice trenutno promovišu tri nova filmska projekta na kojima su radile – a mi smo tu da to ispratimo.

Pročitajte i ovo: “Not Okay” – film koji nam je pokazao šta sve nije okej

JANE

Madelaine Petsch je i producentkinja i glumica ovog ostvarenja. JANE je prvi projekat na kome je Petsch radila i vidimo da je zaista dala sve od sebe. Javna tajna je da svi glumci koji su ostali da rade na seriji Riverdale nisu zadovoljni scenarijom, jer su njeni kreatori potpuno skrenuli sa puta, zbog čega je pravo osveženje videti mladu glumicu poput Petsch kako strastveno radi na novom projektu.

U pitanju je film koji ima Dark Academia vajb, ali, izgleda kao da će biti dobra psihološka igra. Petsch će glumiti devojku koja će se potruditi da niko ne stane na put njenoj karijeri, i ništa je neće sprečiti da kreira budućnost kakvu je zamislila. Trejler, zaista, obećava, a mi jedva čekamo da ga pogledamo.

Look Both Ways

Da li ste ikada razmišljali o tome kakav bi bio vaš život da ste izabrali drugačiji put? Film Look Both Ways prati život mlade devojke koja je imala dva izbora, pa paralelno gledamo koji je život izabrala i onaj koji je mogao da bude. Pored toga što je glumila u filmu Hustle sa Jennifer Lopez, koji je bio nominovan i za Oskara, Lili Reinhart nije imala priliku da nam pokaže koliko je talentovana – sve do sada.

Ovo zaista jeste jedan feel-good film koji možete da gledate onda kada vam je potrebno nešto zabavno. To ne znači da vam ovo ostvarenje neće postaviti pojedina pitanja koja ste, možda, zaboravili da postavite sami sebi.

Do Revenge

Camila Mendes se, za razliku od svojih koleginica, odlučila za teen movie. Ali, ne onakav teen movie na kakve smo navikli. Jasno je da Gen Z trenutno diktira trendove, kao i to šta će biti gledano. Tema tinejdžerskog filma se potpuno promenila. Naravno, Mean Girls će biti klasik koji sve generacije gledaju, ali Do Revenge nam otvara putpuno novi svet u kom danas žive tinejdžeri.

Lik koji tumači Camila Mendes postaje žrtva osvetničke pornografije, što je danas česta pojava. Međutim, ona, uz pomoć drugarice koju igra Maya Hawke, rešava da se osveti momku – i da mu uništi život. Film je prepun super fora i, iako je tinejdžerski, neće vam vređati inteligenciju.

Nakon što pogledate sva tri filma, videćete da Riverdale devojke osvajaju filmsku industriju i da to rade na savršen način!

Pročitajte i ovo: Najbolje romantične komedije 2022. godine (do sada)

Comments