Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Možda smo fanatično disciplinovani kad je u pitanju odgovornost prema poslu, tačnost, održavanje obećanja, sprovođenje programa vežbi i dijete. Spremni smo na odricanja, na ustajanje u zoru da bismo izveli Pozdrav Suncu kako dolikuje, ili optrčali dva kruga oko bloka pre posla. Ali kad nas ponese strast, spremni smo da odbacimo i razum i disciplinu i da prihvatimo rizik, na koji se u drugim oblastima života ne bismo usudili.

Nemamo kondom, pa, pazićemo

Nije da nismo usred plodnih dana, ali on je u stanju da pazi. Uostalom, posle ću odmah ići da piškim i da se operem, to pomaže. Ućutkaćemo savest sa dve rečenice razmišljanja o riziku, pre nego što nam totalno padne mrak na oči, a mrak je još i mračniji ukoliko jesmo usred plodnih dana. Ako nemamo partnera koji je odgovorniji od nas, odnosno, koji ne želi da rizikuje da postane tata neplanirano, setićemo se svoje brzopletosti kad počnemo da računamo i da se preznojavamo.

Prošli su nam plodni dani, ne moramo ni da pazimo

Ni prošli put ništa nije bilo, znači to radi. Nije da može da se računa kao kontracepcija, ali uigrani parovi često koriste dan dva pred menstruaciju da se igraju bez zadrške, sa punom udobnošću i minimumom rizika. Uosatalom, poznajemo svoje telo i znamo da li sebi to možemo da dozvolimo. Ipak, ne računamo sa zamkama majke prirode, koja je spremna na trikove da nas načini majkom – jer to je njena svrha, plan i koncept. Možemo da zatrudnimo i dva dana pred mecu. Taj sistem ovulacije nije do kraja ispitan, nije savršeno pravilan, a podložan je manipulativnoj energiji podsvesti i viših sila.

11 Rizici vrućeg seksa

Uh, treba mi pilula za dan posle

Posežemo za ovom pilulom, svesne hormonskog haosa koji će nam izazvati u organizmu. Ali u tom trenutku biramo između sigurnog haosa i mogućeg abortusa, pa je izvesna hormonska pometnja razuman izbor. Mada, često ne znamo šta je gore za organizam – pilula za posle ili prekid trudnoće. Znamo šta je nama emotivno prihvatljivije i lakše, ali šta je gore, ne znamo.

A tek zašto smo došle u tu situaciju?

Ne pitajte nas.

Editors choice