Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Rizici vrućeg seksa

Rizici vrućeg seksa

1/2

Možda smo fanatično disciplinovani kad je u pitanju odgovornost prema poslu, tačnost, održavanje obećanja, sprovođenje programa vežbi i dijete. Spremni smo na odricanja, na ustajanje u zoru da bismo izveli Pozdrav Suncu kako dolikuje, ili optrčali dva kruga oko bloka pre posla. Ali kad nas ponese strast, spremni smo da odbacimo i razum i disciplinu i da prihvatimo rizik, na koji se u drugim oblastima života ne bismo usudili.

Nemamo kondom, pa, pazićemo

Nije da nismo usred plodnih dana, ali on je u stanju da pazi. Uostalom, posle ću odmah ići da piškim i da se operem, to pomaže. Ućutkaćemo savest sa dve rečenice razmišljanja o riziku, pre nego što nam totalno padne mrak na oči, a mrak je još i mračniji ukoliko jesmo usred plodnih dana. Ako nemamo partnera koji je odgovorniji od nas, odnosno, koji ne želi da rizikuje da postane tata neplanirano, setićemo se svoje brzopletosti kad počnemo da računamo i da se preznojavamo.

Prošli su nam plodni dani, ne moramo ni da pazimo

Ni prošli put ništa nije bilo, znači to radi. Nije da može da se računa kao kontracepcija, ali uigrani parovi često koriste dan dva pred menstruaciju da se igraju bez zadrške, sa punom udobnošću i minimumom rizika. Uosatalom, poznajemo svoje telo i znamo da li sebi to možemo da dozvolimo. Ipak, ne računamo sa zamkama majke prirode, koja je spremna na trikove da nas načini majkom – jer to je njena svrha, plan i koncept. Možemo da zatrudnimo i dva dana pred mecu. Taj sistem ovulacije nije do kraja ispitan, nije savršeno pravilan, a podložan je manipulativnoj energiji podsvesti i viših sila.

11 Rizici vrućeg seksa

Uh, treba mi pilula za dan posle

Posežemo za ovom pilulom, svesne hormonskog haosa koji će nam izazvati u organizmu. Ali u tom trenutku biramo između sigurnog haosa i mogućeg abortusa, pa je izvesna hormonska pometnja razuman izbor. Mada, često ne znamo šta je gore za organizam – pilula za posle ili prekid trudnoće. Znamo šta je nama emotivno prihvatljivije i lakše, ali šta je gore, ne znamo.

A tek zašto smo došle u tu situaciju?

Ne pitajte nas.

Editors choice