Rolke se nose oduvek. Istina, kroz godine, pa čak i vekove su menjale svoj oblik i odevne komade na kojima su se nalazile, ali podsećaju često na viktorijanski stil, jer su tada sve haljine koje su devojke nosile imale visoke kragne koje podsećaju na no što mi danas zovem rolkom. Baš takve, pomalo u tom starom stilu, rolke su i sada u trendu, a to je trend koji će se nositi dosta i u narednoj godini, te komad koji će devojke vrlo rado birati za svoje autfite.

Džemper-rolke odličan su izbor u hladnim danima, budući da će vam dati potrebu toplotu, udobnost, ali i savršen izgled. Uz jedne pantalone ravnog kroja, te kaput ili neku bundu, imaćete autfit koji će odati elegantan utisak, te pokazati stil na kojem će zavideti.

Kad smo već kod viktorijanskog stila, takve komade možete iskoristiti za autfite koji odišu nežnošću i romantikom, te autfite koje ćete poneti na nekoj svečanijoj prilici ili u večernjem izlaska. Uz jednostavne, elegantne pantalone, ukombinujte jednu rolku koja je u celini od čipke, sa višim kragnama i nekim rišem na rukavima i izgledaćete odlično.

Comments