Bez obzira na horoskopski znak, romantično leto je pred svima koji žele romansu – planete podižu vibracije i svima može biti vruće!

Ako ste slobodni i željni da najzad nekog upoznate i nešto doživite, ovog leta možete imati više prilika, jer vas planetarni uticaji podržavaju – sve velike planete obećavaju uzbuđenje. Jupiter pravi velike pokrete, Venera i Merkur začinjavaju stvari, a čak i Pluton doprinosi slobodi, sjaju i živahnosti. Svako može da iskoristi prednosti romantičnih tranzita – ali singl devojke posebno!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mao.ge (@mao.ge)

Kosmička dešvanja u junu koja pripremaju scenu za romantično leto

Mnogo toga se dešava u junu – to može biti najsrećniji mesec za singl devojke. Stvari su se pokrenule sa ulaskom Jupitera, planete sreće i ekspanzije u znak Blizanaca, 25. maja. Ovaj dugotrajni tranzit će potrajati sve do juna sledeće godine, donoseći svima pozitivan uticaj. Većim delom juna, Sunce je u Blizancima, donoseći bezbrižnu, koketnu društvenu energiju, koju treba da usmerite u sve oblike komunikacije.

Sa mladim Mesecom 6. juna, otvorio se pejzaž novih početaka, posebno u vezi sa stavom o svojoj usamljenosti. Vreme je da se pomerite iz pozicije žrtve i da se osnažite. Prigrlite svoju samostalnost i sagledajte sve mogućnosti koje nudi.

Mars je 9. juna prešao u znak Bika, kojim vlada Venera, donoseću usporavanje, senzibilnost, prijatnost – do polovine juna je vreme za uživanje u luksuzu, pa zato razmazite sebe. Druga polovina juna nastavlja da bude prijatna, jer većina planeta prelazi u znak umiljatog Raka – to će biti divno vreme za druženje, povezivanje sa bližnjima, domaća okupljanja uz dobru večeru i gledanje filmova.

Dobra je ideja da pošaljete poruke bliskim osobama i kažete im koliko ih volite – bez ikakvog povoda (osim što je Merkur u Raku i podstiče sentimentalnu razmenu).

Pun Mesec, 21. juna poziva vas da razmotrite ravnotežu između privatnog i poslovnog života i da postavite nameru da provedete vruće devojačko leto, mnogo zabave i izobilja u svakom smislu.

Na kraju meseca možete se osećati kao ostavljeni sami u kući, zahvaljujući autoritativnom Saturnu koji se kreće retrogradno do novembra. To može biti super zabavno oslobađanje energije, ali ne zaboravite na svoje obaveze. Dok se Saturn retrogradno kreće kroz znak Riba, pokazuje nam gde sabotiramo sebe, ponavljajući stare obrasce koji nam više ne služe. Ako imate naviku da upadate u toksične veze, ovog leta imate veliki podsticaj da se oslobodite tog šablona.

Pročitajte i ovo: Tranzit Jupitera kroz znak Blizanaca – evo šta nam donosi veliki astrološki događaj

Romantični jul i planetarni uticaji

Kad Neptun krene retrogradno 2. jula, skinućete ružičaste naočari – ako ste bili u zabludi o simpatiji ili određenoj situaciji, moći ćete realno da sagledate stvari. I nemate vremena da se prepuštate razočaranju i ogorčenju – nekoliko dana kasnije, mlad Mesec u Raku pojavljuje se da donese novu prliku za postavljanje namera oko brige o sebi i negovanja svoje duše i srca.

U julu Venera i Sunce ulaze u znak Lava, a Mars u Blizance, što vraća prodornu (čak drsku) društvenu energiju, nakon nežne i pitome energije Bika i Raka u junu. Romantično leto može biti dramatično – na dobar način. Veliko uzbuđenje, velika iznenađenja, veliki gestovi i preokreti – sa Lavom je sve pompezno i do krajnosti uzbudljivo. Ako se zaljubite tako da ne znate gde vam je glava, ne pokušavajte da je pronađete, neka lebdi u ružičastim oblacima. Prepustite se i uživajte, jer to može biti prava stvar, važno iskustvo, čak i ako ne potraje mnogo duže od leta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mao.ge (@mao.ge)

Romantično leto u avgustu

Planete počinju da se kreću kroz znak Device početkom avgusta, dok Merkur kreće retrogradno 5. avgusta. Ne strahujte, to samo donosi malo ozbiljnijeg razmišljanja o letnjim iskustvima i avanturama. Ako ste radili nešto uzbudljivo, doživeli romansu, družili se sa zanimljivim ljudima, razmišljaćete da li želite i da li možete sa tim da nastavite i nakon leta. To je samo mali dodatni poklon organizovane Device, koja ne samo što zna šta je radila prošlog leta, već želi da zna i šta će hteti da ponovi sledećeg.

Mlad Mesec 8. avgusta otvara „portal lavlje kapije“ i predstavlja jedan od najboljih dana u godini za manifetovanje. Postavljanje namera za sledeći period treba da bude na vrhu liste vaših obaveza. Iskoristite uvide i iskustva koje vam je romantično leto donelo – ako neke odnose želite da sačuvate i produbite, ili sada bolje znate ka čemu težite i šta želite u partnerskim odnosima, postavite jasnu nameru kroz neki od rituala mladog Meseca.

Planerska i realistička energija Device počinje da preovlađuje od 23. avgusta i svi ćemo se uozbiljiti, razmišljajući šta je ono najbolje što želimo za sebe i da li smo tome dorasli. Rastu šanse za upoznavanje singl osoba koje razmišljaju na isti način i spremne su da preuzumu više odgovornosti, uprkos strahu od gubitka slobode. U smiraj leta, možete živeti svoj najbolji nezavisni život – u vezi ili van veze.

Pročitajte i ovo: Rituali manifestovanja koje treba da praktikujete – prema horoskopu

Naslovna fotografija: instagram.com/mao.ge

Brankica Milošević

Comments