Rosalía je nova ambasadorka modne kuće Dior. Takođe, pevačica će biti lice kampanje za kultnu Lady Dior torbu.

Ona je postala prva Špankinja koja je dobila takvo priznanje od francuske modne kuće.

Rosalía kao ambasadorka modne kuće Dior – šta saradnja podrazumeva?

„Uz vizionarsko prisustvo sada utkano u nasleđe kuće, nova Dior ambasadorka Rosalía pojavljuje se kao ikona moderne ženstvenosti u kreacijama Marie Grazie Chiuri. Pokazujući urođenu gracioznost i razigrani šarm, ona oličava svoju eleganciju sa zapaženom kontemplacijom”, saopštili su iz Diora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

Prvu Dior kampanju Rosalíe fotografisao je Collier Schorr, koji je, prema modnoj kući, odlučio da istražuje i spontanost boja i kraljevski intenzitet crne i bele, u intimnom okviru.

„Prikazana na portretima sa privlačnim senkama Colliera Schorra, njena prirodna singularnost i magnetna aura sijaju u svakom vanvremenskom ansamblu”, saopštili su.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

Bela košulja, klasični trench mantil, kožni kaput – Rosalía nosi ove komade dok promoviše jednu od najpoznatijih torbi u modnoj istoriji. Brend je opisao partnerstvo kao Diorov način da „proslavi strastvenu sinergiju između mode, performansa i muzike“.

Rosalía je najavila Dior partnerstvo na Met Gali 2024, noseći haljinu koju je dizajnirala Maria Grazia Chiuri, za koju je bilo potrebno više od 1.800 sati da se sašije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Druge Dior ambasadorke su Jisoo, Anya Taylor-Joy, Rachel Zegler, Jimin i Jennifer Lawrence.

Inače, Rosalía i zvezda serije The Bear, glumac Jeremy Allen White, trenutno su u vezi. Paparazzo fotografi su ih više puta “uhvatili” u Los Anđelesu, Čikagu…

Podsećamo, pre Jeremija, pevačica je bila verena za Rauwa Alejandra, ali su raskinuli u maju 2023. Ona je poreklom iz Barselone, a njen poslednji album, Motomami, objavljen je 2022. godine.

Pročitajte i ovo: Ovo su prvi svetski supermodeli koji će vam oduzeti dah

Naslovna fotografija: instagram.com/dior

Božica Luković

Comments