Kako započnete vezu, tako će se i odvijati. Ako želite da vas momak uvažava ili barem da se oduči od nekih svojih sebičnih navika i da obrati pažnju na to kako se osećate i šta vam se sviđa, pa, neke stvari mu prosto recite odmah, kratko i jasno, u trenutku dok se dešavaju. Normalno je da nećete od prvog momenta biti sasvim usklađeni, da ćete se vremenom uigrati i naučiti šta ko i kako voli, ali neke stvari treba odmah, već pri prvom intimnom susretu razjasniti. Bez natezanja, bez stidljivosti, nagovaranja i molbi, ovo su stvari koje vaš novi dečko treba da posluša i prihvati od odmah:

Nemoj tako grubo

Ako ne volite grub dodir bilo kog dela svog tela, odmah mu stavite do znanja da vam se to ne dopada. Možda on voli da stisne i pritisne tamo gde vi to ne trpite, jer ga je možda neka pre vas naučila da je tako super. Sad vi treba da ga naučite kako je vama super i tu uopšte nema nikakvog kompromisa. Naprosto, ne može ga biti. Grub dodir boli i tera vas da odskočite i viknete i kvari vam uživanje. Ukoliko on baš nije u stanju da se kontroliše, odredite mu gde je mesto koje može malo grublje da tretira i recite mu kada može to da radi.

Jače

To je instrukcija koja ga podstiče da se razuzda. Razumeće je sasvim dobro i reagovaće momentalno, a vi ćete ga usmeriti svojim pokretima. Uz jače može da ide i brže, ali ne mora. U tom slučaju recite mu da nastavi u istom tempu, ali jače i intenzivnije.

seks1 wannabemagazine Sa novim dečkom u krevetu: Pet stvari koje treba da mu kažete odmah
Comments