Kako da najzad ostvariš svoj cilj i istrčiš 21K?

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Da li i ti imaš “Bermudski trougao” u novčaniku? Evo rešenja!

Potrebna ti je manikir ideja za najluđu noć? Probaj ovaj novi trend!

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Koliko ste samo puta u kafiću snimile frajera koji vam se dopao, a da se na kraju sve završilo samo na tome. On je otišao kući sa svojim društvom, a vi ste ostale sa svojim drugaricama i nadom da ćete ga možda opet negde sresti u gradu, jer ako je suđeno…

Nemojte nikada čekati da se stvari koje se tiču vas budu u rukama drugih ljudi ili možda sudbine. Uvek dajte sve od sebe da vaš život bude isključivo vaša stvar i da okolnosti koje se dešavaju budu vaših ruku zasluge. E sad, ukoliko se ispostavi da ponekad život ima drugačije planove za vas i da pored vašeg angažmana neke stvari ne idu kako ste planirali, prepustite se i pomirite se sa tim uz nadu da će sve ipak biti kako treba da bude. No, vratimo se suštini iliti kako da privučete pažnju frajera koji vam se dopao u kafiću?

Prvenstveno flertujte. To bar sve znamo. Nema žene koja ne ume i ne voli da flertuje, to nam je nekako u krvi. Prilikom flertovanja osnovna stvar je znati za granicu.

Dakle vi se flertovanjem ne udvarate ili ne daj Bože niste napadne. Jednostavno se nasmejete ili zadržite pogled par sekundi i to je sve.

Neka sam staromodna koliko hoćete, ali ja i mislim da je muškarac taj koji će prići ukoliko je zainetersovan. Na vama je da mu date do znanja da ste vi zainteresovane, a ostalo prepustite njemu. Znate i same koliko je neugodno u kafiću startovati ribu pred pet drugarica, ali, kako bih vam rekla, neka nađe način. Na vama je da mu date signal. Osmeh je i više nego dovoljan. Recimo možete mu pomoći tako što ćete se izdvojiti iz mase drugarica i izaći na par minuta van kafića kako biste “otkucale poruku”.

E sada, ono što je važno jeste šta nikako ne treba da radite u tim momentima. Nemojte se, molim vas, drage devojke, sa ciljem da budete primećene po svaku cenu glasno smejati i privlačiti tako pažnju na sebe. Osim toga što većina frajera to i ne voli, malo je glupo. Ukoliko je on zainteresovan biće dovoljan i jedan pogled, ukoliko nije, džaba vam glasno smejanje i pravljenje od sebe “nečega” što vam, sigurna sam, nije cilj.

tipom moskih priloznost2 660x395 Sad ga smotaj: Kako privući pažnju frajera u kafiću?

Nemojte preterivati ni u čemu u tim trenucima. Budite umerene i odmerene. Možete u par navrata prošetati kako biste mu dopustili da vas lepo pogleda i da se još više zaljubi u vas, ali nemojte to raditi na napadan način i nemojte od kafića praviti svoj lični runaway, jer niti ste vi manekenka niti je on u prvom redu modne revije. Ne dajte mu toliko na važnosti.

Editors choice