Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Sad ga smotaj: Kako privući pažnju frajera u kafiću?

Sad ga smotaj: Kako privući pažnju frajera u kafiću?

1/2

Koliko ste samo puta u kafiću snimile frajera koji vam se dopao, a da se na kraju sve završilo samo na tome. On je otišao kući sa svojim društvom, a vi ste ostale sa svojim drugaricama i nadom da ćete ga možda opet negde sresti u gradu, jer ako je suđeno…

Nemojte nikada čekati da se stvari koje se tiču vas budu u rukama drugih ljudi ili možda sudbine. Uvek dajte sve od sebe da vaš život bude isključivo vaša stvar i da okolnosti koje se dešavaju budu vaših ruku zasluge. E sad, ukoliko se ispostavi da ponekad život ima drugačije planove za vas i da pored vašeg angažmana neke stvari ne idu kako ste planirali, prepustite se i pomirite se sa tim uz nadu da će sve ipak biti kako treba da bude. No, vratimo se suštini iliti kako da privučete pažnju frajera koji vam se dopao u kafiću?

Prvenstveno flertujte. To bar sve znamo. Nema žene koja ne ume i ne voli da flertuje, to nam je nekako u krvi. Prilikom flertovanja osnovna stvar je znati za granicu.

Dakle vi se flertovanjem ne udvarate ili ne daj Bože niste napadne. Jednostavno se nasmejete ili zadržite pogled par sekundi i to je sve.

Neka sam staromodna koliko hoćete, ali ja i mislim da je muškarac taj koji će prići ukoliko je zainetersovan. Na vama je da mu date do znanja da ste vi zainteresovane, a ostalo prepustite njemu. Znate i same koliko je neugodno u kafiću startovati ribu pred pet drugarica, ali, kako bih vam rekla, neka nađe način. Na vama je da mu date signal. Osmeh je i više nego dovoljan. Recimo možete mu pomoći tako što ćete se izdvojiti iz mase drugarica i izaći na par minuta van kafića kako biste “otkucale poruku”.

E sada, ono što je važno jeste šta nikako ne treba da radite u tim momentima. Nemojte se, molim vas, drage devojke, sa ciljem da budete primećene po svaku cenu glasno smejati i privlačiti tako pažnju na sebe. Osim toga što većina frajera to i ne voli, malo je glupo. Ukoliko je on zainteresovan biće dovoljan i jedan pogled, ukoliko nije, džaba vam glasno smejanje i pravljenje od sebe “nečega” što vam, sigurna sam, nije cilj.

tipom moskih priloznost2 660x395 Sad ga smotaj: Kako privući pažnju frajera u kafiću?

Nemojte preterivati ni u čemu u tim trenucima. Budite umerene i odmerene. Možete u par navrata prošetati kako biste mu dopustili da vas lepo pogleda i da se još više zaljubi u vas, ali nemojte to raditi na napadan način i nemojte od kafića praviti svoj lični runaway, jer niti ste vi manekenka niti je on u prvom redu modne revije. Ne dajte mu toliko na važnosti.

Editors choice