Kim Cattrall će ipak još jednom igrati ulogu Samanthe Jones – i to u drugoj sezoni spin-off serije “And Just Like That” – uprkos tome što Sarah Jessica Parker i ona nisu u dobrim odnosima.

Kako piše Variety, Cattrall (66) će se vratiti samo u jednoj, “napetoj” sceni, koju je snimila 22. marta u Njujorku. Prilikom snimanja, ni Cynthia Nixon ni Kristin Davis, koje tumače likove Mirande i Charlotte, nisu bile u kontaktu sa Kim Cattrall. U sceni, Samantha, koja se preselila u London, imaće telefonski razgovor sa Carrie Bradshaw.

NY Post piše da je njeno pojavljivanje u seriji bilo toliko tajno da su ljudi bili zapanjeni njenim prisustvom. Njihov izvor je rekao da su zaposleni na seriji bili “definitivno šokirani, veoma zaintrigirani kako će sve ispasti – i veoma uzbuđeni”.

Samantha se “pojavila” i u prvoj sezoni, ali samo preko tekstualne poruke koju je razmenila sa Carrie. Pisci serije odlučili su da je Samantha prekinula njihovo prijateljstvo i preselila se u London – a zbog toga su dosta kritikovani, jer takav razvoj događaja nema previše smisla i ne deluje kao nešto što bi Samantha Jones uradila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE Czech (@elleczech)

Cattrall je u intervjuu iz 2017. otkrila da su ona i Sarah Jessica Parker imale “toksičan odnos” i da je zato odlučila da ne želi da snimi treći film “Sex and the City”, niti spin-off seriju. Prema Cattrall, glavni razlog zbog kojeg je napustila franšizu je taj što pisci nisu dalje razvijali Samanthu kao lik.

“Moćno je reći ne”, rekla je Cattral.

Druga sezona Max Original serije „I tek tako…“ (And Just Like That…) imaće premijeru 22. juna na HBO Max striming platformi, kad u ponudu dolaze prve dve epizode.

Pročitajte i ovo: Fijasko serije “The Idol” na festivalu u Kanu – zašto su kritičari nezadovoljni?

Naslovna fotografija: instagram.com/makingitinmanhattan

Božica Luković

Comments