Jedna od najočiglednijih odlika 21. veka je veliki prodor tehnologije u sve oblasti ljudskog života. Pametni uređaji brinu o tome kako spavamo, jedemo, učimo, kako radimo, beleže kuda idemo, koje su nam navike, kakvu muziku slušamo. Na nama je da  ove mogućnosti iskoristimo do maksimuma i prilagodimo ih svojim potrebama. 

Dok se tehnološki pejzaž menja, menja se i naša svest o važnosti zdravog načina života. Kompanija Samsung, globalni lider u tehnološkim inovacijama, nastoji da spoji ove aspekte kroz svoj novi trio proizvoda – Samsung Galaxy A55 i A35 pametne telefone i Fit3 narukvicu.

Fit3 feature ready for motion 1 Samsung Galaxy A serija i Fit3 – ekosistem za svakodnevni život

Kombinirajući vrhunsku tehnologiju s vrhunskim fitness mogućnostima, ovi proizvodi donose novu dimenziju svakodnevne povezanosti i brige o vlastitom zdravlju. Predstavljajući korisnicima intuitivno iskustvo, Galaxy A55, A35 i Fit3 narukvica postavljaju standard za ono što možete očekivati od moderne tehnološke opreme u današnjem dinamičnom svetu. Saznajte kako ovi proizvodi postaju neizostavni saveznici u vašem putovanju prema boljem i zdravijem životu.

Kroz spoj elegantnog dizajna i visokih performansi, Galaxy Fit3 omogućava praćenje određenih zdravstvenih parametara i dostizanje fitnes ciljeva sa stilom. 

U pitanju je uređaj koji može da prati obrazac sna, detektuje hrkanje i prati nivo kiseonika u krvi kako bi korisnicima prikazao bolji uvid u njihovo opšte stanje. Na osnovu individualnih obrazaca sna, ovaj pametni sat nudi i personalizovanu funkciju Sleep Coaching sa konkretnim uvidom koliko kvalitetno spavamo i kako da san popravimo, ako ima potrebe. 

SM R390 001 Front Pink Gold 1 Samsung Galaxy A serija i Fit3 – ekosistem za svakodnevni život

Takođe, korisnici mogu u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu da isprate više od 100 vrsta vežbi i lako da provere podatke o vežbanju, što ih podstiče da ostanu motivisani u ostvarivanju svojih ciljeva.  Galaxy Fit3 ima 5ATM rejting i IP68 sertifikat za otpornost na vodu i prašinu, što znači da možete da uživate i u aktivnostima na otvorenom. 

Ovaj pametni sat nudi i dodatnu sigurnost sa novim funkcijama kao što su detekcija pada i hitni SOS pozivi. U slučaju neočekivanog pada, Fit3 vam omogućava da brzo pozovete pomoć, dok SOS signal možete poslati sa samo pet pritisaka tastera u slučaju hitne situacije.

Galaxy Fit3 ima kućište od aluminijuma i 1,6-inčni ekran koji je za 45% širi od prethodnog modela i korisnicima nudi lakši pregled ključnih informacija. Takođe je lagan, tanak i udoban za nošenje, a samim tim i idealan za svakodnevnu upotrebu. Galaxy Fit3 je saputnik koji vas neće ostaviti same, zahvaljujući dugom trajanju baterije čak i do 13 dana. Osim toga, moguće je personalizovati njegov izgled, bilo izborom nekog od 100 unapred postavljenih predloga prikaza ili podešavanjem sopstvenih fotografija kao pozadine. 

Galaxy A55 5G and A35 5G dl5 1 Samsung Galaxy A serija i Fit3 – ekosistem za svakodnevni život Galaxy A55 5G and A35 5G dl8 1 Samsung Galaxy A serija i Fit3 – ekosistem za svakodnevni život

Jedinstveni ekosistem

Povezanost sa Samsung Galaxy ekosistemom dodatno unapređuje vaše iskustvo sa Galaxy Fit3. Za potpunu kontrolu povezanih uređaja na ručnom zglobu, preporučujemo povezivanje ovog sata sa najnovijim uređajima iz A serije. U pitanju su telefoni Samsung Galaxy A35 i Galaxy A55, zahvaljujući kojima najbolje mobilne inovacije postaju dostupne svima. 

Ovi uređaji dolaze sa proširenim bezbednosnim funkcijama kao što je Knox Vault, novim mogućnostima pravljenja fotografija inspirisanih vodećim inovacijama Galaxy kamere i impresivnim ekranom koji se prilagođava okruženju korisnika uz funkciju Vision Booster. 

Takođe u potpunosti su kompatibilni sa Galaxy ekosistemom, što korisnicima pruža savršeno i integrisano iskustvo na čitavom nizu Galaxy uređaja. Sada jednostavno možete da prate svoje sportske i fitnes ciljeve povezivanjem Galaxy Fit3 sata sa pametnim telefonom Galaxy A serije. 

Uzimajući u obzir sve navedeno Galaxy Fit3 nije samo pametni sat – to je vaš partner u unapređenju zdravlja i fitnesa. U moru opcija koje danas postoje, ističe se kao pouzdan, funkcionalan i elegantan izbor za sve one koji žele da žive aktivno i zdravo.

Galaxy Fit3 dostupan je u tri boje – sivoj, srebrnoj i ružičasto-zlatnoj, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 9,499 rsd*.

U toku je i sjajna akcija u okviru koje, ako do 28. marta kupite telefon Galaxy A35 5G ili Galaxy A55 5G, na poklon ćete dobiti Galaxy Buds FE bežične slušalice. 

Informacije o uslovima ove posebne ponude dostupne su na stranici

Detalje o novim Samsung Galaxy uređajima, potražite na sajtu

*Samsung Electronics Austria GmbH ne kontroliše niti utiče na maloprodajne cene svojih partnera. Partneri kompanije Samsung samostalno odlučuju o svojim maloprodajnim cenama.

 

Comments