Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom: Smart telefon sa optičkim zumom

Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom: Smart telefon sa optičkim zumom

Uređaj poseduje naprednu tehnologiju za fotografisanje koja nudi kontrolu i funkcionalnost profesionalnog foto-aparata. Uz mogućnost lakog fotografisanja, odlične optike i elegantnog dizajna, Galaxy K Zoom predstavlja pravo mobilno rešenje za pravljenje vizuelnog sadržaja vrhunskog kvaliteta.

Aleksandar Vukosavljevic Vip mobile Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom: Smart telefon sa optičkim zumom Galaxy K zoom Shimmery White 03 Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom: Smart telefon sa optičkim zumom

“Samsung Galaxy K zoom je uređaj koji je po mnogim svojim karakteristikama jedinstven na tržištu. Osmišljen je da zadovolji sve zahteve korisnika, koji sada mogu da zabeleže svaki dragoceni trenutak u životu uz pomoć vrhunske kamere i dobiju fotografije profesionalnog kvaliteta”, izjavila je Nadica Mihajlović, rukovodilac sektora za telekomunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Marija Klibarda i Irina Radovic Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom: Smart telefon sa optičkim zumom

“Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Samsung, korisnicima smo ponudili još jedan vrhunski smart telefon inovativnih karakteristika. Sa željom da Galaxy K Zoom učinimo dostupnim najširem krugu korisnika, omogućili smo plaćanje do 12 mesečnih rata putem mesečnog računa za Vip usluge u određenim tarifama”, izjavio je Aleksandar Vukosavić, menadžer uređaja i dodatne opreme, Vip mobile.

Za potpuno novo iskustvo fotografisanja, Galaxy K zoom dolazi sa novom tehnologijom objektiva koja u izuzetno tankom i elegantnom kućištu pruža 10x optički zum.

Uz to, ovaj smart telefon ima i optički stabilizator slike (OIS) za smanjivanje zamućenja izazvanog kretanjem i za bolju vidljivost u uslovima slabe osvetljenosti. Od naprednih karakteristika izdvaja se  CMOS senzor, kao i  Xenon blic koji ima bolje osvetljenje od LED blica čime se povećava kvalitet slike.

Samsung GALAXY K Zoom Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom: Smart telefon sa optičkim zumom Samsung Galaxy K Zoom 02 Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom: Smart telefon sa optičkim zumom

Za precizan balans svetla i čistoće fotografije, Galaxy K zoom poseduje AF/AE razdavanje (Auto Focus/Auto Exposure), uz pet optimizovanih podešavanja filtera koje omogućava nova generacija rada Pro Suggest. Tu je i opcija Selfie Alarm, za lako pravljenje autoportreta. Svaka funkcija ima jednostavan korisnički interfejs koji omogućava da se u svakoj situaciji lako prave fotografije i video-snimci izuzetnog kvaliteta. Takođe, Galaxy K Zoom poseduje i Ultra Power Saving Mode za minimalnu potrošnju baterije, S Health Lite aplikaciju i Studio za lako sređivanje fotografija i snimaka.

Editors choice