#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Uređaj poseduje naprednu tehnologiju za fotografisanje koja nudi kontrolu i funkcionalnost profesionalnog foto-aparata. Uz mogućnost lakog fotografisanja, odlične optike i elegantnog dizajna, Galaxy K Zoom predstavlja pravo mobilno rešenje za pravljenje vizuelnog sadržaja vrhunskog kvaliteta.

Aleksandar Vukosavljevic Vip mobile Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom: Smart telefon sa optičkim zumom Galaxy K zoom Shimmery White 03 Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom: Smart telefon sa optičkim zumom

“Samsung Galaxy K zoom je uređaj koji je po mnogim svojim karakteristikama jedinstven na tržištu. Osmišljen je da zadovolji sve zahteve korisnika, koji sada mogu da zabeleže svaki dragoceni trenutak u životu uz pomoć vrhunske kamere i dobiju fotografije profesionalnog kvaliteta”, izjavila je Nadica Mihajlović, rukovodilac sektora za telekomunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Marija Klibarda i Irina Radovic Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom: Smart telefon sa optičkim zumom

“Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Samsung, korisnicima smo ponudili još jedan vrhunski smart telefon inovativnih karakteristika. Sa željom da Galaxy K Zoom učinimo dostupnim najširem krugu korisnika, omogućili smo plaćanje do 12 mesečnih rata putem mesečnog računa za Vip usluge u određenim tarifama”, izjavio je Aleksandar Vukosavić, menadžer uređaja i dodatne opreme, Vip mobile.

Za potpuno novo iskustvo fotografisanja, Galaxy K zoom dolazi sa novom tehnologijom objektiva koja u izuzetno tankom i elegantnom kućištu pruža 10x optički zum.

Uz to, ovaj smart telefon ima i optički stabilizator slike (OIS) za smanjivanje zamućenja izazvanog kretanjem i za bolju vidljivost u uslovima slabe osvetljenosti. Od naprednih karakteristika izdvaja se  CMOS senzor, kao i  Xenon blic koji ima bolje osvetljenje od LED blica čime se povećava kvalitet slike.

Samsung GALAXY K Zoom Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom: Smart telefon sa optičkim zumom Samsung Galaxy K Zoom 02 Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom: Smart telefon sa optičkim zumom

Za precizan balans svetla i čistoće fotografije, Galaxy K zoom poseduje AF/AE razdavanje (Auto Focus/Auto Exposure), uz pet optimizovanih podešavanja filtera koje omogućava nova generacija rada Pro Suggest. Tu je i opcija Selfie Alarm, za lako pravljenje autoportreta. Svaka funkcija ima jednostavan korisnički interfejs koji omogućava da se u svakoj situaciji lako prave fotografije i video-snimci izuzetnog kvaliteta. Takođe, Galaxy K Zoom poseduje i Ultra Power Saving Mode za minimalnu potrošnju baterije, S Health Lite aplikaciju i Studio za lako sređivanje fotografija i snimaka.

Editors choice