Uređaj poseduje naprednu tehnologiju za fotografisanje koja nudi kontrolu i funkcionalnost profesionalnog foto-aparata. Uz mogućnost lakog fotografisanja, odlične optike i elegantnog dizajna, Galaxy K Zoom predstavlja pravo mobilno rešenje za pravljenje vizuelnog sadržaja vrhunskog kvaliteta.

Aleksandar Vukosavljevic Vip mobile Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom: Smart telefon sa optičkim zumom Galaxy K zoom Shimmery White 03 Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom: Smart telefon sa optičkim zumom

“Samsung Galaxy K zoom je uređaj koji je po mnogim svojim karakteristikama jedinstven na tržištu. Osmišljen je da zadovolji sve zahteve korisnika, koji sada mogu da zabeleže svaki dragoceni trenutak u životu uz pomoć vrhunske kamere i dobiju fotografije profesionalnog kvaliteta”, izjavila je Nadica Mihajlović, rukovodilac sektora za telekomunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Marija Klibarda i Irina Radovic Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom: Smart telefon sa optičkim zumom

“Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Samsung, korisnicima smo ponudili još jedan vrhunski smart telefon inovativnih karakteristika. Sa željom da Galaxy K Zoom učinimo dostupnim najširem krugu korisnika, omogućili smo plaćanje do 12 mesečnih rata putem mesečnog računa za Vip usluge u određenim tarifama”, izjavio je Aleksandar Vukosavić, menadžer uređaja i dodatne opreme, Vip mobile.

Za potpuno novo iskustvo fotografisanja, Galaxy K zoom dolazi sa novom tehnologijom objektiva koja u izuzetno tankom i elegantnom kućištu pruža 10x optički zum.

Uz to, ovaj smart telefon ima i optički stabilizator slike (OIS) za smanjivanje zamućenja izazvanog kretanjem i za bolju vidljivost u uslovima slabe osvetljenosti. Od naprednih karakteristika izdvaja se  CMOS senzor, kao i  Xenon blic koji ima bolje osvetljenje od LED blica čime se povećava kvalitet slike.

Samsung GALAXY K Zoom Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom: Smart telefon sa optičkim zumom Samsung Galaxy K Zoom 02 Samsung i Vip predstavili Galaxy K Zoom: Smart telefon sa optičkim zumom

Za precizan balans svetla i čistoće fotografije, Galaxy K zoom poseduje AF/AE razdavanje (Auto Focus/Auto Exposure), uz pet optimizovanih podešavanja filtera koje omogućava nova generacija rada Pro Suggest. Tu je i opcija Selfie Alarm, za lako pravljenje autoportreta. Svaka funkcija ima jednostavan korisnički interfejs koji omogućava da se u svakoj situaciji lako prave fotografije i video-snimci izuzetnog kvaliteta. Takođe, Galaxy K Zoom poseduje i Ultra Power Saving Mode za minimalnu potrošnju baterije, S Health Lite aplikaciju i Studio za lako sređivanje fotografija i snimaka.

Comments