Jedni od omiljenih odevnih predmeta u garderoberima svih žena jesu veoma dobro poznata, mala crna haljina, košulja savršenih linija, klasične pantalone, nenormalni broj cipela, a sve ono što prati skoro sve kombinacije jeste sako. Ono što je najbolje u vezi sa njima, jeste to što sakoi više ne označavaju strogo poslovnu i uniformisanu ženu, već se nose u svim prilikama i uz sve odevne komade. Mogu se nositi sa haljinama, elegantnim pantalonama, košuljama i majicama, suknjama, uz cipele na štiklu ili ravne, uz patike. Uz sve ono što vam padne na pamet. Baš iz tog razloga, došli smo na ideju da različite stilove sakoa uklopimo u neke kombinacije i damo vam ideje kako da ih nosite u svakodnevnim situacijama.

Beli sako je jedan od nezaobilaznih i večnih komada u garderoberu. Sa njim ste sigurni da nikada neće “izaći” iz mode, jer je vanvremenski i veoma klasičan, ali ga s druge strane možete nositi svuda i uz sve.  Nosite ga uz par “boyfriend” pantalona ili farmerki, sa nekom majicom ili košuljicom i budite uvek šik. Možete ga savršeno iskoristiti za minimalističke, monohramatske kombinacije, a budući da dolazi sve lepše vreme, u potpuno beloj kombinaciji izgledaćete vrlo sveže.

sakoi1 Saveti za SAVRŠENO kombinovanje sakoa

Veoma dobri su i sakoi sa printom, koji su u nekim pastelnim i mirnijim nijansama. U njima ćete uvek biti veoma šik, moderne, savršene i neće biti osobe koja vas neće primetiti. Uz njih nosite košulje ili majice u boji koja je osnovna boja sakoa, kako ne biste preterali sa šarenilom na sebi.

Comments