Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Znaš onaj momenat kada si kod kuće i kada ne ideš nigde, kada čistiš stan ili radiš nešto na računaru i kada si u sasvim opuštenom izdanju i naravno da podigneš kosu u punđu kako bi bilo lakše. I onda posle nekoliko sati rada se pogledaš u ogledalo, a tamo – savršena messy punđa. Iako je sve ostalo u pravom smislu messy, ta punđa je savršena. Nisi vodila računa kako će izgledati, to je bilo nešto najpraktičnije i samo od sebe je ispalo tako. Međutim, kada krenemo da se spremamo da negde izađemo i kada želimo i pokušamo da napravimo tu messy punđu nešto se desi i ona ispadne ili previše stenguta ili kosa nije poslušna i “ispada” na sve strane. 

Da li je neko nekada napravimo messy punđu baš onako kako je želeo ili je to samo legenda? Mi ćemo te razuveriti i reći ti da je uz pomoć određenih trikova moguće napraviti punđu koja će biti messy i zbog koje nećeš izgubiti sve živce. Prati naše savete i ova punđa može da bude jednako dobra i za party varijante, kao i za opuštene prilike.

Ovo je ona frizura koja se pravi u poslednjem momentu i koja ne bi trebalo da zahteva preveliki napor. 

View this post on Instagram

#messybun

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Važno je da kosa ne bude potpuno čista 

Ako si tog dana oprala kosu i planiraš uveče da napraviš messy punđu, onda će to biti nemoguća misija, osim ako ti se kosa ne prlja baš tako brzo, a to je nerealno. Zato je najbolje da svoju ne baš tako čistu kosu iskoristiš onda kada želiš da napraviš ovu jednostavnu frizuru. I nemoj da brineš da će ti kosa izgledati prljavo, za tu opciju iskoristi šampon za suvo pranje.

Editors choice