Razmišljaš o tome da se istetoviraš, imaš ideju i šta bi želela, spremna si, ali.. nisi sigurna gde tačno na telu želiš da ti se nađe tetovaža? Ukoliko se trenutno nalaziš u ovim slatkim mukama, imamo nekoliko predloga za tebe. U pitanju su neobična i suptilna mesta, na kojima će manja tetovaža ženstveno i atraktivno izgledati, i nećeš se pokajati ukoliko se odlučiš za neko od njih. A kada jednom uradiš tetovažu, videćeš, vraćaćeš se iznova ovom tekstu i mislima gde sada da uradiš sledeću.

Na rebrima

Rebra su poznato mesto za tetovažu, za koje se žene često odlučuju, i to sa razlogom. Iako je ovo osetljivo mesto na koži, izdržaćete blagu količinu bola, verujte nam – a rezultat će biti izuzetan. Tetovaža na rebrima izgleda nežno, ali i sexy, nije vidljiva u svakoj situaciji, a onda kada odlučite da je pokažete – izgledaće posebno. Zaista, sa ovim mestom jednostavno ne možete pogrešiti.

Iznad zgloba, na ruci

Ukoliko vam je dosta tetovaža na nadlakticama i klasičnim tattoo mestima, razmislite o mestu iznad zgloba, na spoljnoj strani ruke. Ovo mesto je savršeno za male, ali izdužene tetovaže, kao što su cvet ili pero, ili neki apstraktni oblik, koje će dobro pratiti liniju vaše ruke. Tetovaže na ovom mestu deluju neobično i nežno, a pokazaće vašu mističnu stranu svaki put kada podvrnete rukave.

Comments