Praznici su vreme osmeha, radosti, iskazivanja ljubavi prema svojim najbližima… Baš kao što je to i danas. Praznik je svima dan kada želimo da se osećamo lepo, elegantno, svečeno, a u tome naravno u velikoj meri pomažu sve one odevne kombinacije koje ponesemo. Ovde ćeš naći potrebne ideje, modnu inspiraciju za danas, od jutra pa sve do večeri, ali ne moraš da ih izdvajaš, jer jedan ovakav dan dozvoljava da potpuno sređeno, elegantno izgledaš od samog početka dana.

Odlična kombinacija jesu top bluze u kombinaciji sa dugom, nešto ekstravagantnijom suknjom, uz koju ćeš poneti satement ogrlicu i par salonki koji će doprineti da ceo autfit izgleda tako elegantno kako želiš. Bez sumnje, ovo je jedan od autfita koji moraš poneti tokom današnjeg dana.

praznicni autfiti 1 Savršene praznične kombinacije koje možeš nositi danas

Nemamo ništa protiv da izgledaš klasično i elegantno, jer je to najpristojniji look za ovaj dan. Klasične crne pantalone, bela košulja i sako uz salonke, biće pomoć za onaj trenutak “nemam šta da obučem” i izgledaćeš apsolutno savršeno.

praznicni autfiti 2 Savršene praznične kombinacije koje možeš nositi danas

Za praznične dane, kada želiš da postigneš svečan, ali nežan i romantičan izgled, najbolji izbor biće haljina od čipke koju ne može ništa zameniti. Detalji ti skoro nisu ni potrebni, jer je ovakva haljina sama po sebi dovoljna, posebno za vreme ručka ili nekog večernjeg okupljanja sa porodicom, prijateljima ili partnerom.

praznicni autfiti 3 Savršene praznične kombinacije koje možeš nositi danas
Comments