Jedna od izjava koja me pogađa na ličnom nivou je da je “seks postao dosadan”. Kako seks može da bude dosadan? Znate za ono sex is like a pizza – when it’s good it’s really good, when it’s bad – it’s still pretty good. Postoji, naravno, loš seks, nećemo se praviti, ali je seks nešto na čemu možemo stalno da radimo i nešto oko čega možemo da se trudimo. Pogotovo ako smo u vezi. Tada je mnogo lakše isprobavati nove stvari, igračke, poze itd.

Kad smo solo, pronalazak partnera za seks može biti pomalo težak. Seks na jedno veče je super, odnosno može da bude super, ali te osobe svakako nisu osobe sa kojima možete da isprobate svoje fantazije jer se, ipak, ne poznajete dobro. A friends with benefits, to je tek muka…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DDA Globe (@ddaglobe)

Tako da, izgleda da je ovaj tekst i posvećen onima u vezama i koji su u potrazi za nečim što će pomalo da začini njihov seks, a onda, naravno, poze mogu da inspirišu i ostale koji su, možda, malo hrabriji, pa svojim partnerima predlože da isprobaju nešto drugačije, bez obzira na to koliko se dugo poznaju.

Ovo su savršene seks poze koje će dirnuti baš tamo gde treba

Here it comes

Priznajte, odmah ste imali ideju o tome kako može da izgleda ova poza, a kako god da ste je zamislili, sigurno da može da posluži. Zapravo je u pitanju poza koju bismo, onako laički, nazvali “otpozadi”. Potrebno je da devojka legne sa strane, na bok, i da podigne nogu kako bi mogla da njom obavije svog partnera koji će prići otpozadi. Ova poza je idealna ako želite da u toku seksa pokažete partneru da želite nešto grublje jer ga nogom možete povući ka sebi.

Pročitajte i ovo: #sextalk: Šta da radite ako od partnera ne dobijate oralni seks kakav želite

Standing up

Ljudi uglavnom imaju pogrešnu ideju o tome šta bi oralni seks trebalo da predstavlja, a i nekako najmanje pričamo o njemu. Kad je oralni seks u pitanju, on ne mora da bude dosadan i da se bazira na tome da devojka leži i da čeka da joj se desi. Potrudite se da uživa u tome i priđite svojoj partnerki dok još uvek svlači garderobu. Kad joj pomognete da se svuče, ostanite dole, podignite joj nogu i namestite je na svoje rame. Na taj način ćete moći da priđete upravo onim delovima koji žele vašu pažnju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DDA Globe (@ddaglobe)

Fingering all the way

Baš kao i oralni seks, fingering se smatra vrstom predigre, ali žene, zapravo, mnogo brže mogu da dožive orgazam ako ih dodirujete. Extra tip je da seks počnete pozom standing up i da onda, dok je vaša partnerka još uvek na nogama, pređete na dodirivanje. Obezbedite joj orgazam dok stoji, a onda igru prebacite u krevet.

Pročitajte i ovo: #sextalk: Isprobajte ove poze kako biste doživele eksplozivne orgazme

Lotus

Svi znamo da je ženski orgazam malo teže doživeti nego muški, ali to ne znači da samo treba da se pomirimo sa tim i da žene ostavimo bez klimaksa. Uz malo truda i istraživanja shvatili smo da je klitoris najbitniji u ovoj igri. Zato se fokusirajte na poze u kojima možete da ga penetrirate. Poza u kojoj vam neće biti potrebna pomoć prstiju je definitivno lotus. U ovoj pozi je potrebno da partnerka sedne na partnera, obgrli ga nogama, i namesti se tako da pomeranjem kukova masira klitoris. Ova seks poza će omogućiti bolji užitak i vama i njemu, a kad dovedete sebe do jednog orgazma – nemojte se tu zaustaviti.

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Milica Antić

Comments