Sezona venčanja je uveliko počela i sve smo se već našle u čudu – šta da obučemo? Dobro nam je poznata situacija u kojoj razmišljamo da kupimo nešto novo, ali se onda dvoumimo, jer su, ipak, u pitanju stvari koje nosimo samo za te prilike. Ne brinite, mi ćemo vam pomoći! Predstavljamo vam nekoliko autfita koji će vas sigurno inspirisati, pa će vam biti mnogo lakše da kreirate lookove – u zavisnosti od toga gde ćete proslavljati devojačko sa svojim prijateljicama.

Devojačko na plaži

Ako je devojačko veče na kome ste pozvani organizovano na plaži – odlično! Autfiti za plažu su chill i udobni, pogotovo što možete da nosite sandale ili papuče. Svi već imamo kupaće kostime, tako da je pola posla obavljeno. Obucite svoj omiljeni kupaći, bez obzira na to da li ćete se kupati ili ne – ipak ste na plaži! Savetujemo vam da to bude jednodelni kupaći, jer preko njega možete da dodate druge komade. Preko kupaćeg nabacite košulju-haljinu koja će ga prekriti. Zatim slede aksesoari! Minđuše i lačnići su obavezni, a ako imate aksesoare za telo – inkorporirajte i njih! Sredite kosu, ispletite pletenicu ili je uvijte, zatim dodajte naočare – i spremne ste!

Pročitajte i ovo: Ovo su predlozi savršenih autfita za odlazak na aerodrom i druga putovanja

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anna Page (@annawpage)

Devojački matinée

Ovo je jedna od najboljih opcija za devojačko! Odlazak sa drugaricama na koktele i klopu bi trebalo da bude sastavni deo svakog devojačkog! Satenske majičice i midi-suknje su i dalje u modi – a već ih sve imamo u ormanima. Obucite svoju suknju i dodajte joj top ili košulju i već imate savršeni autfit! Naravno, haljine su uvek opcija – pogotovo one koje ne nosimo tako često i koje čekaju specijalne prilike. Uz dnevnu šminku dodajte crveni karmin i tašnicu koja će da kompletira ceo look.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Yusufs (@theyusufs)

Devojačko u vinariji

Vinarija je idealno mesto za druženje sa bliskim drugaricama. Ipak je u vinu tajna! Na ovakvim mestima je najbolje ići u nešto boljem autfitu nego u onom koji biste svakodnevno nosili. Naravno, oslonite se na printove, najbolje floralne, i sandale sa malom štiklom. Uz kombinezon ili komplet šortsa i košulje – imaćete idealni autfit za vinariju – u kom ćete napraviti najbolje fotografije! Jer, ipak – Instagram mora da gori!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели jess welsh (@jessmwelsh)

Vikend getaway devojačko

Odlazak na produženi vikend sa drugaricama – zar to ne zvuči kao raj! Ako ste svojoj drugarici koja se udaje devojačko organizovale u nekom mestu u kome ćete biti nekoliko dana – onda vam je potrebno i nekoliko autfita! Naravno, sve se svodi na udobnost. Savetujemo vam ili maksi haljine dramatičnog izreza ili pantalone muškog kroja koje se savršeno uklapaju uz patike. Ako se odlučite za haljinu, onda možete da se dogovorite i sa ostalim devojkama da to bude dress code!

Pročitajte i ovo: Evo šta NE TREBA da nosite kad idete na nečije venčanje

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Local Wanderer ✌🏽️ (@localwanderer)

Putovanje za devojačko

Odlazak na put sa drugaricama je posebna vrsta zabave. Rim, Amsterdam, Atina, Milano – gde god da idete izdvojte svoje najbolje basic komade i kreirajte autfite. Uz belu košulju uvek možete da uklopite suknju (na kojoj će biti akcenat), ili se oslonite na one sjajne cipele koje čekaju svoj minut slave, dok će ostali komadi biti basic.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Paola Cossentino (@paola_cossentino)

Naslovna fotografija: instagram.com/theyusufs

Milica Antić

Comments