To uopšte nije loše! Neka se tresu od straha i naka dobro paze šta će im izaći iz usta kad ih otvore, kad već nisu navikli da razmišljaju. Malo je nezgodno što vas se naročito plaše muškarci, ali, hej – neka neki pokuša da vas odbije!

Imate svoje mišljenje. Imate obilje svog mišljenja o svim mogućim stvarima i temama i uopšte ne pokušavate da ga zadržite za sebe. Zašto biste ćutali? Da poštedite neprijatnosti neznalice i umišljene pametnjakoviće oko sebe? Pfff!

Sve one priče o muškarcima sa Marsa i ženama sa Venere, za vas su glupost. Obični izgovori za razmažene mentalne lenštine, emotivne slabiće i seksualno nepismene. Razlikujemo se, pa? Valjda smo supreiorna vrsta na planeti jer umemo da se artikulisano sporazumevamo i umemo da mislimo. Umemo, je l’ da? Eto, vidite kako može, kad se malo potrudite!

Ne povlačite se u raspravi. I uopšte vam nije neprijatno. Kako drugima nije neprijtno da lupetaju gluposti, da truju predrasudama i da šablone smatraju za najveće argumente? Ne radi se o tome da ste uporniji od ostalih, nego umete ubedljivo da iznesete svoj stav.

Imate standarde. Ne trpite budalaštine, nezrelost, pakost, glupost, nepristojnost. Oko vas su samo odabrani ljudi. Koliko ih je? Mala je to grupa, ali odabrana. Ko ne ispunjava vaše standarde ne može očekivati da postane deo vašeg bliskog kruga.

Saznaj da li si ZASTRAŠUJUĆA osoba Saznaj da li si ZASTRAŠUJUĆA osoba
Comments