Kao što svi ljubitelji horoskopa znaju – horoskop se meša u sve! Saznajte kakvi ste u krevetu sudeći prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Za vas je seks veoma bitna stvar u životu. Volite direktan seks i veoma ste strastveni. Vaša impulsivnost koja prelazi u naglost može izludeti vašeg partnera. U seksu ste spontani i ne trpite sputavanje. Vaš partner može biti potpuno otvoren prema vama i do kraja vam otkriti svoje male tajne. Vi ga stimulišete da vam kaže šta želi i ne očekujete da se stidi. U stanju ste da odvojite ljubav od seksa, ali od partnera obavezno očekujete da vam je posvećen. U seksu ne pokazujete preveliku maštu.

Bik

Za vas je seks instiktivna stvar. Vi se prema seksu i erotici odnosite nagonski i sasvim prirodno. Senzualnost je vaše snažno oružje u osvajanju partnera jer on oseća da ste mu posvećeni i da uživate u njegovom dodiru. U seksu ste spori, a predigra vam znači skoro isto toliko koliko i sam čin. Seks radi seksa vama ništa ne znači. Najlakše vas je osvojiti kada se ispoljava velika nežnost. Znate da budete posesivni i ljubomorni. Osetljivi ste na partnerovo ponašanje i možete ispoljiti preosetljivost, čak i tvrdoglavost. Na partnera delujete smirujuće i reklo bi se isceljujuće. Uvek ste spremni da mu ugodite i vama je zaista teško odoleti.

horoskop 3 Saznajte kakvi ste u krevetu sudeći prema HOROSKOPSKOM znaku

Blizanci

Raznovrsnost i bujna mašta Blizanaca njihova su najbolja preporuka i kada je seks u pitanju. Uvek ste spremni za eksperimentisanje i promene. To je jedini način da vam partner brzo ne dosadi i da ne izgubite interesovnje za seks. Ljubav i nežnost nisu neophodni u vezi sa seksom kada ste vi u pitanju. Vrlo vam je važno je da se dobro zabavljate. Vi ste šarmantna i interesantna osoba kojoj je teško odoleti.

Rak

Vaš pristup seksu je veoma romantičan. Emotivna veza mora biti sastavni deo seksa, u protivnom nećete biti mnogo zainteresovani za seks radi seksa. To ne znači da ne upražnjavate seks često. Naprotiv, vi ste osoba koja izuzetno mnogo drži do seksa u odnosu dvoje ljudi i zahteva redovan seks od svog partnera. Zbog straha da budete odbijeni retko prvi preuzimate inicijativu, već to prepuštate drugoj osobi. Vi se najpre povlačite i kao da želite da se sakrijete, što nju samo više zaintrigira pa ide još dalje i direktnije. Tada stupate na scenu i čvrsto je, nekako sa strane, hvatate svojim “klještima”, tako da nije ni svesna da je ona vaš, a ne vi njen plen.

Comments