Sada kada je sezona Raka iscedila iz nas svu emotivnu stabilnost koju smo imali – red je da nas sezona Lava podseti ko smo. U redu, nećemo da preterujemo. Sezona Rakova nije bila toliko loša. Verovatno je sve to subjektivno. Ali, jeste nas pomalo iscrpela. To bismo morali da priznamo. Doduše, svi smo imali već predstavu o tome šta nas čeka. Jer, ipak su Rakovi emotivan astrološki znak.

Astrološka baklja predata je Lavovima. Sada će krenuti malo luđa žurka. S obzirom na to da Sunce vlada Lavom, jasno je da mu je ovo omiljeni znak. Pustite muziku Kate Bush i namažite kremu sa zaštitnim faktorom, jer se čini da će sve goreti! Lavovi su samouvereni, nezaustavljivi i zaštitiće svoje partnere što bolje mogu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Noisetier (@thenoisetier)

Energija ovog astrološkog znaka je zarazna. Njihova ljubaznost, velikodušnost, lojalnost i želja za zabavom će zračiti čitavog meseca. Iako će mnoge stvari u avgustu biti pozitivne, naravno, postoje i određene stvari koje mogu da krenu po zlu. Negativne manifestacije njihove energije su definitivno aljkavost i činjenica da umeju da budu izrazito arogantni.

Pročitajte i ovo: Predstavljamo vam letnji seks horoskop – vreme je da eksperimentišemo!

Lavovska energija nam može dati nalet samopouzdanja. To će rezultirati našom željom da budemo u centru pažnje, što može dovesti do toga da zapostavimo ili zasenimo svoje partnere. Ono što bi trebalo da radimo u toku ovog meseca je da se fokusiramo na svu tu strastvenu, jaku energiju i usmerimo je ka pravim stvarima.

Kada se koristi energija Lavova na pravi način, može nas dovesti do drugačijih iskustava nego što smo navikli. Sezona ovog horoskopskog znaka startovaće like a boss. Lavovi su kraljevi džungle – a vi budite kraljevi odnosa sa svojim partnerom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Noisetier (@thenoisetier)

Onda kada budete osetili nalet samopouzdanja i želje da se pokažete svom partneru – onda to i učinite. Kako možete da iskoristite tu samouverenu i društvenu energiju Lavova? I kako da to primenite na svoj seksualni život?

Uz određene pozitivne afirmacije – ako sebi date dovoljno prostora i slobode da vas obuzme strastvena seksualna energija. A ako se to desi – možda usput otkrijete i nešto novo o sebi. Šta je to što čini da se osećate slobodno i samouvereno u svojoj koži? Da li ste skoro razmišljali o tome?

Snažni unutrašnji razgovori su mnogo bitni za samopouzdanje. Jer, ako znamo šta želimo i šta volimo – lakše ćemo do toga doći. Zato će oštra energija Lavova da nam pomogne da to i postignemo. Pozitivne afirmacije vam u ovoj situaciji mogu mnogo pomoći! Potražite nekoliko afirmitavnih rečenica, potražite ih duboko u sebi. Te rečenice treba da čine da se osećate slobodno i spremno da eksperimentišete.

Pročitajte i ovo: Ljubavni horoskop za avgust 2022.

Smatra se da su Lavovi sjajni u krevetu, da im je seksualna energija prosto jača nego seksualna energija drugih. Lavovima je zaista stalo do toga da zadovolje svog partnera i daće sve da to i učine. Zato, predlažemo seks na stolici ili seks dok stojite ili se tuširate. Tako će oboma zavladati odlučna energija Lavova.

Sve u svemu, iskoristite poslednje dane leta i opustite se. Vaše afirmacije će dopreti do mesta gde je potrebno da dopru. Dozvolite energiji da vas povede i da zavlada vama. I uživajte!

Naslovna fotografija: instagram.com/thenoisetier

Milica Antić

Comments