“Seks i grad” je serija kojoj ne treba predstavljanje. Sama činjenica da i dalje pričamo o ovoj seriji i nakon deset godina od kad je emitovana prva epizoda sigurno govori o tome da je ovo bio jedan veoma ozbiljan projekat i jedna veoma zanimljiva priča o životima četiri mlade žene u potrazi za srodnom dušom.

A to je tema koja je aktuelna i danas, zar ne? Nekolicina vaših srećnih drugarica su pronašle svog čoveka iz snova i zasnovale porodicu, a vi ostale i dalje jurite -za karijerom, za još jednim parom cipela, za novim frajerom, za tim idealnim muškarcem koga ste negde usput izmislile. A njega naravno, nema pa nema.

Ali na koji način vi to radite? Agresivno kao Samanta ili stidljivo kao Šarlot? Da li imate svog Zverku kao Keri, ili ste kao Miranda, kojoj je karijera ipak ispred muškaraca?

Keri

Seks i grad Da li si ti Keri Miranda Šarlot ili Samanta Seks i grad: Da li si ti Keri, Miranda, Šarlot ili Samanta?

Glamur, cipele i skupa garderoba, kao i fensi žurke -to je život koji Keri voli. Zabavna si i spontana, a tvoje drugarice te obožavaju. Moguće je da te ljudi na prvu loptu neće ozbiljno shvatiti, ali ti si ustvari veoma inteligentna devojka! Brilijantna si zapravo, ali nikada sebe ne doživljavaš toliko ozbiljno. Veoma si osećajna i procenjuješ ljude lako.

Tvoja je mana što nikada nisi zadovoljna. Sve analiziraš do besvesti i preispituješ svaku svoju odluku.

Muškarac koji će te oboriti s nogu je naravno zgodan, ali i pametan i harizmatičan. Voliš tipove koji mogu da te nasmeju i sa kojima možeš da vodiš duboke razgovore. Treba ti neko sličan tebi, ko će u potpunosti razumeti tvoj način života.

Comments