Znate one scene u filmovima – on se tušira, ništa ne sluteći, ona mu se pridružuje, on se oduševi i onda oboje padaju u zanos dok im se voda sliva po telu? Romantično i seksi ili barem tako izgleda na filmu. Seks pod tušem u praksi, međutim, nije tako jednostavan i spontan.

Morate uzeti u obzir prepreke kao što su klizava kada, sapun koji ulazi na pogrešna mesta, voda koja uopšte nije lubrikant, tesna tuš-kabina, količina potrošene vode (i mogućnost da topla nestane u odsudnom trenutku), da biste razvili veštine koje su vam potrebne za dobar seks pod tušem. Takođe, uzmite u obzir i da seks nije samo penetracija i da je obostrana masturbacija u tuš-kabini možda bolji način da začinite svoj seksualni život – ili je dobra predigra za nastavak na suvom i stabilnom mestu.

Takođe, imajte u vidu prednosti seksa pod tušem – goli ste i mokri, stojite priljubljeni, možete da se grlite i dodirujete celom površinom tela i da klizite jedno po drugom na vrlo senzualan način. Zatim, jedna vrlo praktična stvar – seks pod tušem je idealan kad imate menstruaciju, jer ne morate brinuti zbog nereda i ostavljanja fleka koje je teško oprati.

Šta treba uzeti u ozbir kad se upuštate u seks pod tušem

Voda nije lubrikant

Iako čini da budete mokri, voda zapravo spira prirodnu vlažnost vaših genitalija, što može biti malo neprijatno, pa čak i bolno. Ako uskačete pod tuš sa partnerom puni entuzijazma (ili se spremate da ga iznenadite kao na filmu), nanesite najpre dobar lubrikant. Onaj na bazi silikona je vrlo efikasan i to u najmanjim količinama.

Osim podmazujuće namene, možete koristiti isti taj lubrikant da povećate senzitivnost – umasirajte ga na bradavice, spoljašnje genitalije, premažite ga preko stomaka – osećaj može biti fantastičan, dok partnerove ruke i telo klize po vama.

Još jedna bitna napomena – sa lubrikantom je sve još klizavije, zato je neklizajuća podloga za tuširanje ključan faktor za dobar seks pod tušem.

pexels cottonbro studio 9376108 1 Najbolje poze i saveti za nezaboravan seks pod tušem

Pročitajte i ovo: Seks tokom menstruacije – načini da o tome razgovarate sa partnerom

Uključite igračke

Ako vam je neugodna pomisao da električna igračka nije baš najbezbedniji način zabave pod tušem, upotrebite druge, koje ne zahtevaju baterije. Međutim, ako ste sigurni da je vaš vibrator vodootporan (piše na deklaraciji), dodatna senzacija vibracije mogla bi da bude vrlo zanimljiva. Pošto ste pod tušem ograničeni u pogledu onoga što možete da izvedete – izvucite maksimum od onog što je izvodljivo.

Najbolje poze sa seks pod tušem

Ako vam igračke, masturbacija i oralni seks pod tušem nisu dovoljno motivišući i želite penetraciju, u ograničenom i mokrom prostoru, biće potrebno nešto pažnje i veštine da održite ravnotežu.

Možete to izvesti licem u lice, sa jednom nogom podignuom i oslonjenom na zid kabine, ili na partnerov kuk – on će vam pridržavati tu nogu, dok savija kolena, da bi pronašao pogodan ugao za penetraciju, a vi održavate ravnotežu na drugoj nozi i držite se jedno za drugo. Ova poza omogućava plitku penetraciju i partner ne mora da drži celu vašu težinu – ali ako može, dublju penetraciju ćete postići ako vas nosi, dok vam obe noge omotane oko njega (nešto kao stojeća kaubojka).

Još jedna zgodna pozicija je stojeći doggy – ako je oslonac dovoljno čvrst (zid, a ne stranice tuš kabine), okrenite se i nalonite na njega, omogućavajući partneru da vam priđe s leđa. Ako ima mesta, izvedite to na kolenima, stabilnije je.

Ukolko imate dovoljno mesta da partner sedne na dno kade, verovatno možete izvesti lotos pozu, koja je vrlo intimna i dovoljno udobna – pod mlazom tople vode doživljaj je još adekvatniji i senzualniji (lotos je vodeni cvet).

Promišljenost nasuprot spontanosti

Kada je u pitanju seks pod tušem, nastupajte promišljeno, kako biste obezbedili spontanost u datom trenutku – postavite neklizajuću podlogu, nabavite silikonski lubrikant, ne izvodite akrobacije i – ne shvatajte stvari mnogo ozbiljno.

Ako otkrijete da vam se baš sviđa mokar i tesan seks, nabavite neka pomagla koje vam mogu omogućiti više udobnosti – stolicu za tuširanje, recimo. Ako imate mogućnosti, ugradite ručke za pridržavanje (u visinama omiljenih poza), kako biste bili bezbedniji i lakše izvodili željene akcije.

Pročitajte i ovo: 7 razloga zašto je seks pod tušem holivudski mit

Naslovna fotografija: pexels.com/cottonbro studio

Brankica Milošević

Comments