Mnogo smo lekcija o seksu imali u poslednje vreme, naročito kada je ženski orgazam u pitanju. Zabavno je pričati o seksu, stalno razotkrivamo neke mitove i trudimo se da delimo iskustva i pomažemo jedni drugima. Sve to kasnije urodi plodom! Pošto se i vama i nama dopada to što pričamo o seksu – tako ćemo i da nastavimo!

Verujem da već znate da je masturbacija najbolji način da otkrijete šta volite i šta želite. Zato, pre nego što počnemo sa savetima i predlozima, razmislite šta vam je najviše prijalo kada ste masturbirali i otkrivali svoje telo. Sa ženskim telom je dosta kompleksnije, jer su žene navikle na to da -kad pričaju o seksu, misle o seksu ili ga praktikuju, naravno, ako nisu u braku – rade nešto loše.

Zato ohrabrujemo sve žene da počnu da masturbiraju i da otkriju šta im najviše prija, kako bi znale da isto to zatraže od svog partnera. Strejt parovi često udaraju u zid distance, jer ne znaju kako da razgovaraju o seksu. Seks je sjajna stvar koja služi da obe strane uživaju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Men’s Confidence (@mens_confidence)

Vratimo se na masturbiranje i na naše predloge. Naravno, ništa od ovoga nije univerzalno i neće svaka poza da prija svima, hence, sugerisanje masturbacije. Nećete moći sve da isprobate same, pogotovo ako ne koristite vibrator ili neki satisfyer, što svakako preporučujemo da počnete da koristite.

Pročitajte i ovo: #sextalk: Sve što možda niste znale o muškom orgazmu

5 seks poza za orgazme

Doggy style

Počećemo sa jednom pozom koju sigurno svi već dobro znamo. Pojedini u njoj baš uživaju, ali drugima ne prija. Ponovo, sve je izuzetno subjektivno, zato je potrebno isprobati. Ova je poza super i za solo igranje, pogotovo ako kristite igračku, a kada je seks sa partnerom u pitanju, doggy je super poza u kojoj ćete i vi i vaš partner da uživate. Orgazmi su zagarantovani, samo je potrebno da pronađete svoj tempo.

Seks poza na stolici

Seks na stolici otkriva potpuno drugu dimenziju seksa – probajte. Seks na stolici može da bude veoma zanimljiv. Podelili smo sa vama najbolje poze na stolici, ali jednu definitivno možemo da izdvojimo kao must-try. Kako biste doživele najeksplozivnije orgazme, potrebno je da vaš partner sedi na stolici, a vi da mu sednete u krilo i da podignete noge na stolicu. Na taj način ćete moći da kontrolišete tempo i intenzitet.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Classy Gentleman (@classy.gentleman)

Standing Dragon

Priznaćete da je ime ove poze zanimljivo, a kada je budete isprobale poželećete da vaš svaki sledeći seks bude u ovoj pozi, koja se ne razlikuje previše od doggy poze. Potrebno je da budete na sve četiri i na krevetu dok će vaš partner stajati iza vas. Jasno je da u toku seksa sam seks nije jedina stvar koja može da vas dovede do orgazma. Za žene, izuzetno je bitno da znaju da ih neko želi, da im to kaže ili pokaže. To će uticati na njihovo samopouzdanje i pomoći da dođu do orgazma. Ova poza je idealna za tako nešto jer će partner moći da uživa u pogledu.

Sideways Straddle

Ako je neka seks poza savršena za orgazme – onda je to ova. Kada su žene te koje vode, one sebi najviše pomažu u tome da dožive orgazam. Potrebno je da vaš parner sedi ili leži, a vi treba da ga opkoračite. Kada sednete, raširite noge dovoljno da partneru ili sebi dozvolite stimulaciju klitorisa. U ovoj pozi ćete sebe sigurno dovesti do orgazma.

Pročitajte i ovo: #sextalk: Šta da radite ako od partnera ne dobijate oralni seks kakav želite

X Marks the Spot

Ova poza je savršena za momente kada vam je potrebno još – a za koji sekund će vam biti jasno zašto to kažem. Isprobajte ovu pozu tako što ćete leći na krevet, podići noge i spojiti ih. Kada partner stane iznad vas, potrebno je da noge naslonite na njegove grudi. Ovu pozu možete da isprobate i same, dok koristite igračku. Samo noge naslonite na zid. Verujte, sjajna poza!

Naslovna fotografija: instagram.com/classy.gentleman

Milica Antić

Comments