Konzervativni ili ne, postoje momenti kada ćete shvatiti da vam savremena komunikacija pomaže da održite vezu na način o kome niste ni hteli da razmišljate. Verovatno ste već imali prilike da odbijate nasrtljivce koji vam predlažu da konzumirate seks sa njima preko Skajpa, ili barem da čujete da ljudi to ipak rade i da se čudite i razmišljate kako to nikako nije za vas.

Pa, zašto bi se iko baktao sa video seksom, kad može da ima onaj pravi, sa svojim partnerom koga voli i sa kim je naučio da se opusti i uživa? Osim ako… U te tri tačkice staće svi vaši otpori i predrasude, kad vaš dragi iznenada ode u inostranstvo, jer je dobio posao, jer se ukazala prilika, jer je to šansa za vas oboje. Ali on mora tamo negde da bude mesecima i nema šanse da za to vreme uspete da mu se pridružite ili da dođe na kratko. Dešava se. I to češće i opuštenije nego što biste ikada i pomislili, pre nego što počne da se dešava vama.

Prvo ćete biti zahvalni zbog otkrića da možete svake večeri da se gledate dok pričate sa svojim dragim, ne brinući se zbog cene impulsa – Skajp je besplatan i navući ćete se na njegovu praktičnost bez zadrške. Dok ste onlajn, možete da radite i nešto drugo i da povremeno razmenjujete komentare, skoro kao da zaista provodite vreme zajedno. Od višesatnih razgovora, ispijanja kafe i šetanja pred kamericom dok časkom operete sudove, javite se na telefon, spremite večeru, preko pokazivanja kako vam stoji nova haljina do svlačenja te iste haljine, samo za njegove oči, proći će taman toliko da se naviknete na pomisao da biste mogli i da se poigrate onako kako to mnogi već čine.

seks preko skajpa Seks preko Skajpa u ozbiljnoj vezi
Comments