Priroda se budi, sokovi, mirisi i boje pršte na sve strane i vaše telo to oseća – libido raste i donosi inspiraciju! Prigrlite razigranost oko sebe i u sebi, osetite svoju seksualnost i isprobajte najbolje poze za seks van kreveta, koje će oživeti vašu vezu.

Proslavite sezonu lagane odeće i sunca na koži (vitamin D, sećate se?), tako što ćete izaći u prirodu – predigra može da počne sa nonšalantnom izjavom da ste zaboravili da obučete donji veš. Ako ste na nekom usamljenom mestu, gde se možete sakriti u šumi i osloniti o neko drvo, poze za seks van kreveta doneće vam „zabranjeno“ uživanje, a ako niste, poslužiće vam čim uđete u kuću (ili pod tuš), jer do kreveta nećete ni stići.

Najbolje poze za seks van kreveta

The Wet Dog

Probajte pseći stil pod tušem, nakon boravka u prirodi, gde ste se zagrejali i nakupili dovoljno treperave energije nestašnog raspoloženja. Oslonite se na zid sa blago savijenim kolenima, da biste omogućili partneru da vam priđe s leđa. U ovom položaju, njegove ruke su slobodne da se igraju vašim bradavicama i stimulišu klitoris. Stručnjaci savetuju da koristite silikonski lubrikant koji se neće brzo isprati –  suprotno popularnom uverenju, seks u vodi ne znači više podmazivanja.

The Watch Dog

Druga varijanta predlaže seks van kreveta – pored prozora. Izazovite svoju egzibicionističku stranu, uživajući u pogledu kroz prozor, dok koristite prozorsku dasku kao podršku da se prepustite uživanju. (Ovo nije sugestija da šokirate komšije – budite diskretni!)

Pročitajte i ovo: #sextalk: Ovo su savršene poze na stolici koje će poboljšati vaš seksualni život

The Black Bee

Isprobajte ovaj klasik Kamasutre, za koji će vam najviše odgovarati pod. Prostrite ćebe i stavite jastuk iza leđa partnera, kako bi se oslonio na zid, dok sedi na podu i prilagođava se poluležećem položaju, kako bi vam pružio oslonac i pridržao vas. Vi ste gore, u njegovom krilu, ali se oslanjate na ruke dok vam je torzo u vazduhu (kao kad hoćete da napravite „most“). Ovo je prilično atletska poza, u kojoj su vam kukovi slobodni i možete određivati tempo, dok se zagrevate. Kada ubrzate ritam i potreban vam je bolji oslonac, možete se podići i „veliko finale“ odigrati u pozi kaubojke.

The Ice Cream Sundae

Ovo je vrlo prisna poza sa seks van kreveta, koju možete izvesti na stolici, fotelji, ili bilo čemu na šta partner može da sedne i ima oslonac za leđa. Opkoračite ga i priljubite se uz njega, kako biste mogli da se ljubite, milujete i osetite jedno drugo celom površinom kože. U ovoj pozi, ruke su vam oboma slobodne, pa ih maksimalno koristite za dodirivanje i milovanje.

The Hedge Clippers

Za seks van kreveta koji dnosi duboku penetraciju i raznovrsnu stimulaciju, a u kome ipak ležite na leđima, najbolji je sto, ili neka druga površina (hauba automobila parkiranog duboko u šumici?) dovoljno visoka da partner ima pristup stojeći. Podignite skupljene i ispravljene noge, dok vas partner drži za gležnjeve – na taj način on održava ravnotežu i kontroliše prodiranje, a kada se ritam ubrza, možete raširiti noge i spustiti ih na njegova ramena.

The Sexed-Up Bridge

Položaj mosta iz joge, mnogo je zanimljiviji, ako uključite seksualne aktivnosti. Lezite na pod (prostirku, dušek) i podignite samo kukove, držeći ramena na podlozi. U ovoj pozi za seks van kreveta ste izloženi i pasivni, a partner ima više opcija – može da se podvuče i podigne vam noge na ramena, kako bi vam pružio oralno zadovoljstvo, ili vam može priči klečeći i pružiti vam kontrolisanu, duboku penetraciju. Ako se umorite ili poželite da promenite položaj, možete se podići i obgrliti partnera rukama i nogama, dok on sedi oslonjen na ruke i pruža vam potporu svojim kukovima, ili savija noge i drži se za vas u vrlo prisnom položaju, koji omogućava duboku penetraciju uz pokrete trljanja, koji su ograničeni, ali vam istovremeno stimulišu i klitoris.

Pročitajte i ovo: #sexalk: Predlažemo vam najbolje poze za brzi seks

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Comments