Koji su to loši datumi za rođendan? Kada neko priča o tome naravno uvek mi padnu na pamet zimska deca, svi oni jadni Jarčevi koji su rođeni oko Nove godine ili Božića, pa za rođendan i praznike dobiju samo jedan poklon. Pored toga, možda svoj rođendan doživljavaju i pomalo nebitnim, jer ne mogu rođendan slaviti uočiti Nove godine, kada su svi već isplanirali veliko slavlje i rezervisali sto u restoranu.

Za razliku od Jarčeva, ko još ne bi voleo da rođendan proslavi na proleće? Idealno! Međutim, samoizolacija je uradila svoje, pa čak se hedonisti Bikovi više ne raduju svom rođendanu i centru pažnje na proslavi… Proslave nema, ali rođendan je i dalje tu, zato obraduj svoje prijatelje u ovom znaku i učini da njihov rođendan ne bude baš kao svaki dan u izolaciji.

Srećan rođendan, Bikovi! Nismo vas zaboravili.

Kolačići

Tvoj prijatelj će razumeti da sada zaista nemaš puno izbora što se tiče kupovine. U samoposluzi pronađi neke specijalne kolačiće, ili se informiši o lepim pekarama sa slasnim kolačima koje rade dostavu i iznenadi Bika. Takođe, možeš i sama napraviti mafine ili neke keksiće i odneti, naravno u full zaštitnoj opremi. Slatkiši će biti comfort food ovom horoskopskom znaku.

Biljka u saksiji

Sa cvećem ili biljkama nikada ne možeš pogrešiti. Biljka će ulepšati dom tvoje drugarice dok se samoizolacija ne završi. Ovo je super poklon koji će, osim što je lep i osvežava prostor, pozitivno delovati na njeno raspoloženje. Informiši se gde možeš naći biljke u saksijama, ili čak gde možeš aranžirati buket za svoju dragu osobu.

Oprema za trening

Ovo će biti koristan i šaljiv poklon kojim bi trebalo da svoju drugaricu nateraš na trening (ukoliko već ne trenira). Dovoljno je da joj kupiš par tegića, vijaču ili strunjaču i veruj mi da je oduševljenje zagarantovano. Iako sada ne možete da vežbate zajedno, setiće se tebe svaki put kada bude trenirala. Online možeš naći i poručiti šta god od opreme za trening si zamislila.

Comments