Kultna serija “Seks i grad” i dalje je veoma aktuelna i o glavnim junakinjama, Keri, Mirandi, Šarlot i Samanti i dalje se priča, piše i govori. Ove junakinje toliko su nam “ušle pod kožu” da su i dalje rasprava mnogim devojkama, njihovi stilovi i dalje su predmet obožavanja, a njihovi stavovi, rečenice i odnos prema muškarcima takođe su rasprava među mladim ljudima već godinama unazad. Ako ovu seriju doživljavaš ili si doživljavala kao zabavu i samo zabavu onda u tome nema ničeg lošeg ali ako si se i ti poistovećivala sa situacijama prikazanim u ovoj zabavnoj i seriji humorističnog karaktera onda postoje zablude koje je ova serija nametnula ženskom svetu.

Uvek postoje četiri prijateljice

I dve žene teško nađu zajednički jezik i iskreno, prijateljstva koja opstaju godinama su retka, praktično nemoguća, a još četiri žene koje se beskrajno vole, cene i poštuju gotovo da ne postoje u realnom svetu. U realnosti pojam “četiri najbolje prijateljice” manje je verovatan nego da vam Keri Bredšo upravo uleti u stan.

Morate da imate gej prijatelja

U seriji je to predstavljeno kao pod moranje. Prosto MORAŠ da imaš gej ortaka koji ti je poput rođene sestre i ko te razume bolje nego drugarica, roditelji i koji deli iste stavove, razmišljanja i poglede na svet kao i ti. Da budemo realni ako i imaš gej frenda, njegovo zanimanje nije homoseksualac kome je cilj da zabavlja tebe i tvoje drugarice već je to presona sa vlastitim stavovima, pogledima na svet i konkretnim zanimanjem.

View this post on Instagram

🚨Attn: Darren Star / @hbo 🚨 We have a totally fire concept for the inevitable third SATC film, outlined below. Dm for inquiries 💋_______________________________________________________ In 2037, Miranda, Charlotte & Carrie are suddenly single again after Miranda finally comes out of the closet, Harry dies of a stroke, and Mr. Big leaves Carrie for Natasha’s daughter. The trio flee the gentrified wasteland that is Manhattan to join Samantha at her upscale South Beach retirement community. Hijinks ensue as they navigate the wacky world of geriatric dating, all while juggling their catheters AND cosmos. Evoking both #GoldenGirls and #TheFirstWivesClub, SATC: 3 proves that friendship, like good fashion, never goes out of style.

A post shared by Every Outfit on Sex & the City (@everyoutfitonsatc) on

Comments