Žene ne gledaju porniće (Za javnost). Ali zato gledaju filmove i serije koje u sebi sadrže eksplicitne snimke seksa i koji su u suštini, društveno prihvatljivi pornići. Ipak tu ima i pozadinske priče (nije samo nekom pukla cev, ili se maćehi dopada sin), već između likova postoji intimna veza koja u stvari, uzbuđuje. Nije stvar samo u seksu. Nas uzbuđuje to kako se njoj obraća, kako je gleda, kako se ponaša – pa tek onda kako je dodiruje. Izdvajamo vam filmove i serije sa najvrelijim seks scenama, a da pritom to nisu ni scene iz 50 nijansi sive ni iz filma 365 dana.

Normal People

Odnos Marianne i Conella je vrlo kompleksan, zbog svih društvenih razlika i normi (koje su sami sebi nametnuli), i u suštini seks im je baza odnosa, ili oni bar tako misle. Baš zbog toga, u ovoj seriji, kao i u knjizi, ima ga dosta. Iako oni nikada zapravo nisu bili u zvaničnom odnosu, njihov seks je pun intime i oboje su vrlo pažljivi jedno prema drugom. Onaj ko više voli grublje seks scene poput onih koje nam donosi Kristijan Grej, verovatno će misliti da su scene pune samo golotinje, i ničega više. Ipak, ako vas zanima kako izgleda seks pun međusobnog poštovanja i poverenja – pogledajte seriju “Normal People.”

View this post on Instagram

 

A post shared by @loving_inspo25

Bridgerton

Ne znam zašto, ali na kraju dana se nekako ispostavi da je, u ostvarenjima koja su smeštena u drugu epohu, seks najbolji. Njemu se onda pristupa iz jednog vrlo jednostavnog, gotovo animalnog ugla. Kada je konačno stigla epizoda u kojoj vidimo Simona i Daphne zajedno, videli smo da je bilo vredno čekanja. U njihovom slučaju sreća nije lepa samo dok se čeka, već se u njoj najviše uživa u trenutku kada zakuca na vrata. Mladi, lepi i željni jedno drugog, imaju seks gde god da stignu, ali on je uvek prikazan sa ukusom i sa taman onom dozom bezobrazluka da nas ne bude sramota što gledamo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @loving_inspo25

Friends with Benefits

Naši pop idoli su uvek bili Justin TImberlake i pevač Maroon 5, Adam Levine. Dok Adam ne snimi neki seksi spot, ovaj film će nam ostati kao jedan od top 5. Zajedno sa Milom Kunis, Justin pokušava da nam predstavi kako je bezopasan prijateljski seks koji se radi “iz sporta”, a ne iz ljubavi. Naravno da u tome nije uspeo, ali se zabavio dok je shvatao – a i mi sa njim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @loving_inspo25

Comments