Koje nove serije u martu 2024. stižu na streaming platforme? Uz one popularne koje se vraćaju sa novim sezonama, u martu stižu i novi naslovi na platforme Netflix, Hulu i Amazon Prime. Ako želite da gledate nešto novo u martu, donosimo nekoliko preporuka.

Serije u martu 2024: Šta ćemo gledati

Apples Never Fall

Zasnovana na istoimenom romanu Liane Moriarty, radnja ove mini-serije kombinuje zločin, intrige i otkrivanje dubokih, mračnih tajni naizgled savršene porodice. Serija se može pohvaliti impresivnom glumačkom postavom koju predvode Annette Bening, Sam Neill, Alison Brie i Jake Lacy. Priča počinje kad majka porodice Delany iznenada nestane. Činilo se, do tog trenutka, da je porodica idilična, ali nestanak raspliće mrežu tajni i laži. Serija će biti dostupna na Peacock platformi.

Manhunt

Ubistvo Abrahama Lincolna je važan deo američke istorije, a ova serija prati Edwina Stantona, Lincolnovog vojnog sekretara, i njegovu potragu da pronađe Johna Wilkesa Bootha, koji je ubio predsednika. Booth je uspeo da počini zločin u pozorištu punom ljudi, ali je ipak uspeo da pobegne. Serija prikazuje njegovu navodnu zaštitu od strane Konfederacije i masovnu poteru da ga pronađu. Manhunt obećava da će otkriti više o „jednom od najpoznatijih, ali najmanje shvaćenih zločina u istoriji“. Serija od tri dela je dramatizacija istorijskih činjenica, što joj daje formu krimi-trilera.

We Were the Lucky Ones

Ova istorijska drama je adaptacija istoimene knjige Georgie Hunter, koja je zasnovana na istinitoj priči o porodici književnice, rešene da se ponovo okupi suočena sa užasnim terorom. Nakon što Adolf Hitler napadne Poljsku, porodica trpi nezamislive teškoće. Poljska jevrejska porodica uspela je da preživi Drugi svetski rat, a njihova upornost da se ponovo ujedini izaziva strahopoštovanje. Uprkos potresnoj priči, We Were the Lucky Ones je uzbudljiva priča o snazi ljudskog duha i važnosti održavanja nade. Zvezda glumačke ekipe je Joey King, a biće dostupna na Hulu.

Girls5eva, treća sezona

Ako ste voleli girl bendove iz devedesetih, cenićete Girls5eva, muzičku komediju koju producija Tina Fey. Grupa Girls5eva ponovo ulazi u javni razgovor kad zgodni mladi reper remiksuje njihov deceniju star hit. Dame, sve sada u svojim četrdesetim, vide ovo kao motivaciju i odlučuju da se ponovo ujedine i osnaže svoje pevačke karijere. Ali, mnogo toga se promenilo, kako u njihovim životima, tako i u samom muzičkom poslu. Na treću sezonu čekalo se više od dve godine, a serija se preselila sa Peacocka na Netflix.

Invincible, druga sezona

Invincible donosi krv i nasilje u animirani format za odrasle, sa potpuno novom pričom o superherojima i najmoćnijem od svih, Omni-Manu. Njegov sin Mark postaje punoletan, sa moćima spremnim za borbu. Međutim, da li Mark može ispuniti očeva očekivanja? Ne samo da mora da se nosi sa boljkama tinejdžera, već i da pronađe svoje mesto u svetu superheroja i nauči da koristi darove koji su mu dati. Kritičari seriju nazivaju “nijansiranom, živopisnom i osvežavajućom”, dobivši savršen rezultat na Rotten Tomatoes. Invincible je već obnovljena za treću sezonu na Prime Video.

Pročitajte i ovo: Uzbudljive serije o modi i visokom društvu koje ćemo gledati u 2024.

Naslovna fotografija: instagram.com/mentalitycreative

Božica Luković

Comments