Visoki plavi, niski, tamnoputi, sa naočarima ili bez njih, sportisti, pevači, glumci –  kada je u pitanju biranje partnera, složićemo se, sve je stvar ukusa. Devojke, ako i vi više volite ćelave muškarce, evo čime možete “odbraniti” svoj izbor. Jedno zanimljivo istraživanje na Univerzitetu u Pensilvaniji pokazalo je da su muškarci koji briju glavu viši, snažniji i da imaju potencijala da postanu vođe. Šta vi mislite? Evo čime ćemo vas mi ubediti zašto su ćelavi muškarci privlačniji i seksepilniji.

Muškarci sa glatko obrijanom glavom ostavljaju utisak urednih osoba

Za razliku od nas ostalih, oni neće imati problema sa lošom i neukrotivom frizurom. Dakle, uz minimalan trud, izgledaće odlično i u cik zore, i posle trčanja, i posle dugog i napornog dana na poslu. Praktično i lepo u isto vreme.

Ćelavi muškarci su muževniji

Pogledaje samo koliko akcionih junaka je obrijane glave, Brus Vilis (Bruce Willis), Vin Dizel (Vin Diesel), Semjuel L. Džekson (Samuel L. Jackson). Složićemo se da im ovakav izgled baš odgovara za uloge u akcionim filmovima i još više doprinosi imidžu hrabrih i neustrašivih momaka.

Comments