Pre nego što dođemo do predloga, red je da objasnimo šta znači brzi seks. Da, brz seks je brza ejakulacija, ali brz seks podrazumeva da su oba partnera uživala u njemu, a ne samo jedan. Ovo, naravno, zaslužuje još objašnjenja. Kada su momci u pitanju, njima je mnogo lakše da dožive orgazam u toku brzog seksa, dok je za ženski orgazam, ipak, potrebno više vremena. Ali, to ne znači da žene ne uživaju u brzom seksu.

Naravno da žene uživaju u seksu kada ne dožive orgazam. Svi znamo da je do ženskog orgazma malo teže doći, potrebno je više vremena i posvećenosti, zbog čega smokreirali svet u kom žene ne uživaju u seksu ako ne dožive orgazam. Ne. Seks kao takav je i nama veoma zanimljiv, ali – naravno – bolje je kada doživimo orgazam.

To svakako ne znači da ne uživamo u brzom seksu, jer se dešava da u toku njega nekada i doživimo orgazam. Brzi seks može biti jutarnji, pre nego što odete na posao, ili seks u tuš-kabini – koji služi samo radi zabave. A kako bismo se makar potrudili da žene dovedemo blizu orgazma u toku brzog seksa – predlažemo vam sledeće poze.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tender 🥀 (@tendermagazine)

Standing Pretzel

Ili ste ljubitelj seksa u tuš-kabini ili ga prezirete. Obe opcije su u redu. Ako ga volite, onda je poza standing pretzel savršena za vas. Probajte je tako da partnerka bude ispred partnera okrenuta leđima ili ka njemu. U oba slučaja potrebno je da partnerkina noga bude podignuta i da je partner pridrži ili da je ona obavije oko njegovog struka. U toku ove poze moći ćete da penetrirate klitoris svoje partnerke – što će, naravno, dovesti do orgazma.

The Ankle Choker

Ova poza je savršena za sve vas koji volite brzi jutarnji seks. Idealan je za jutarnju aktivaciju tela. Potrebno je da muškarac bude na kolenima ispred svoje partnerke, dok će ona svojom zadnjicom da mu priđe, da podigne svoje noge i osloni ih na njegove grudi, nakon čega će se on pobrinuti da joj zadnjicu pridrži rukama i pomera kako im oboma odgovara. Vidite, prava jutarnja zabava.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tender 🥀 (@tendermagazine)

Wordless wake-up

Probudite svog partnera oralnim seksom. Da, to je brz i efikasan seks. Jutarnji seks će pomoći vam dan krene pozitivno, jer ćete ga oboje otpočeti uz lučenje estrogena i testosterona. Verujem da su devojke već dobro upoznate sa jutarnjom erekcijom – a vi je iskoristite kad god je primetite!

On the Edge

Ova poza je za sve vas koji imate kadu kod kuće. Kada vam neko sugeriše seks u kadi, verujemo da mislite na momenat u kome ćete oboje biti unutar nje, ali to ne mora da bude tako. Iskoristite ivicu kade tako što će muškarac da sedne na nju, dok će žena da sedne njemu u krilo raširenih nogu. Intenzitet seksa može da se pojača u svakom momentu, što je savršeno za oboje.

Up against

Ovaj predlog poze prati još jednu sugestiju – strastveni ulazak u kuću. Ako se neko vreme niste videli sa svojim partnerom, onda je ova seks poza pri ulasku u dom nešto najbolje što možete da mu priredite. Ko god da prvi ulazi u prostoriju, treba da inicira seks, a to ćete učiniti tako što ćete ili početi da se skidate ili ćete skidati partnera. Zatim je potrebno da oboje priđete najbližem zidu i da se devojka okrene od svog partnera. Ova poza garantuje strastvene momente!

Naslovna fotografija: instagram.com/tendermagazine

Milica Antić

Comments